Бойко Борисов: Кирил и Асен са убийци!

0
600
Бойко Борисов: Кирил и Асен са убийци!
Снмика: Facebook

Бойко Борисов каза, че Кирил Петков и Асен Василев са убийци, заради това че не пускат на МРРБ парите за ремонти и затова вече гинат хора по пътищата.

Бившият премиер се появи изненадващо на събиране на партията в Хасково. В него участваха цялата парламентарна група на ГЕРБ. В 40 минутно изказване, Бойко Борисов коментира ситуацията в държавата. В изказването на бившия премиер се очертаха няколко нови опорни точки. Първата от тях, че заради неизплатените пари на МРРБ за ремонти, гинат хора по пътищата. Затова той нарече Кирил и Асен, че са убийци. Според него, те носят отговорността за смъртта по пътищата, защото не са извършени спешните ремонти и поставянето на мантинелите по пътищата.

Лидерът на ГЕРБ коментира и скандалното видео на министъра на културата – Атанас Атанасов. Бойко Борисов се обърна към аудиторията каза, че се връща обратно, защото е в Хасково и от тук е излъчен „Просто Наско“. Бойко продължи изказването си, като започна да имитира министъра на културата и поиска да бъде направен тест за наркотици на управляващите и опозицията. По-рано през деня, Даниел Митов също се изказа, че Атанас Атанасов се е надишал, напушил  или се е почерпил с някакви вещества. В заключение по темата, Бойко Борисов нарече клипа на министъра на културата – падение и подигравка с управление на държавата.

Бойко Борисов коментира и постът на Слави Трифонов в социалните мрежи. По думите на лидерът на ГЕРБ, от целият пост, една телевизия извадила само заглавието „Не е време за избори“. А той ги бил съсякъл и направил на саздърма в публикацията си във Facebook. Борисов продължи, че Слави, хубав или лош народа си го обичал. Не искал да излезе от управлението със срам. Защото като направил един концерт и хоратя щели да го овикват от публиката.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.