Абитуриенти празнуват Бал 2020 в Пловдив

0
Абитуриенти празнуват Бал 2020 в Пловдив
Снимка: bnr.bg

Абитуриенти празнуват своя дългоочакван Бал 2020 в Пловдив. Градът се превърна в огромно празненство за младите хора, които толкова дълго очакваха своя бал. Преди около 10 дни, младите хора се обърнаха към властта с призив да им бъде разрешено изпращането.

За момента дали тази проява на празненство е в спазване на противоепидемичните мерки оставяме на Вас да прецените. Това, което прави впечатление е огромната радост на пловдивските абитуриенти, които по изключително нестандартен начин отбелязват своя празник.

Паркингът на Кауфланд в Тракия се превърна в огромно сборище на абитуриенти. Младите хора викат, броят и се забавляват. Това е техният празник. Въпреки забраните, ограниченията и отказа да бъдат празнуват, те успяха да намерят своя начин. Заедно с колите си преминаха през основни булеварди на Пловдив викайки заветното от 1 до 12.

Всеки възрастен си спомня този незабравим миг със своя клас, когато приключва един голям етап от живота. Затова нека не хулим нашите любими абитуриенти, а да има пожелаем здраве, сила и на добър час. Да се справя с всички трудности, които им предоставя живота.

Абитуриенти празнуват Бал 2020 в Пловдив
Снимка: YouTube

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.