Бари търси своя топъл дом в Пловдив

Казвам се Бари. Още не съм си научил името, защото го имам само от 2 дни.

0
262
Снимка: Незабравка Нанкова

Бари търси любящи стопани, които да му дадат цялата си любов.

Снимка: Незабравка Нанкова

Здравейте, мили хора. Казвам се Бари. Още не съм си научил името, защото го имам само от 2 дни. Дадоха ми го едни добри батко и кака, които ме срещнаха на улицата. Аз се бях скрил в едни листа да ми е топличко, защото бебешката ми козинка е пухкава, но не ми топли достатъчно в студените дни. Баткото и каката ми поговориха и аз ги харесах, въпреки че се страхувах.

Тръгнах след тях, те ме нахраниха, но все още се страхувах. След 2 дни им се доверих малко повече и им дадох да ме вземат. Заведоха ме на едно странно място. Там ме боцкаха и аз цялият треперех. Казаха ми, че съм здрав. После ми дадоха едно хапче и ме прибраха. Сега си имам временен дом.

 

Снимка: Незабравка Нанкова

Всъщност мисля, че преди съм имал истински такъв, но съм направил беля или пък вече не са ме харесвали и са ме оставили. Сега съм на 8 месеца и тежа цели 7 кг. и 300 гр. Много искам да си имам отново истински дом, но този път завинаги. Аз много слушам. Уча се на команди, вървя винаги от ляво до баткото и каката. Те мислят, че в предишния ми дом са ме научили така.

Животът на улицата ме е направил страхлив и недоверчив, но, ако сте малко търпеливи с мен, ще видите, че много ми се играе и искам някой да ме гушка.
Моля ви помогнете ми да намеря дома си.

 

Снимка: Незабравка Нанкова

Ако не можете да ме вземете, поне ме споделете, за да ме види моят човек. Аз съм в Пловдив и ще се радвам да остана тук, за да виждам баткото и каката, които ме намериха. Те ще ме дадат само на добри хора, които много да ме обичат.
Благодаря ви.

Ако желаете да осиновите малкия Бари, моля свържете се с нас в тук или на телефон 0888264411

Нека заедно помогнем Бари да намери своя дом!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.