Сдружение „Бизнесът за Пловдив” кани гражданите и медиите на обществено обсъждане на тема: „Пловдив – транспортни проблеми и решения“, което ще се проведе на 3.10.2018 г., сряда, от 17:00 часа, в зала „Съединение“ на Регионален исторически музей – Пловдив, пл. „Съединение“ №1. Сдружението ще представи основните транспортни проблеми на град Пловдив и ще предложи мерки, които Община Пловдив да предприеме за тяхното решаване. Поканени са и експерти по темата.

Целта на общественото обсъждане е експертите и представителите на заинтересованите страни да изкажат своите мнения, препоръки и предложения, на базата на които сдружение „Бизнесът за Пловдив” ще изготви доклад с конкретни предложения и ще внесе в Община Пловдив, за предприемане на реални и ефективни действия за подобряване на инфраструктурата и транспортната система на града.

„Бизнесът за Пловдив” е сдружение с нестопанска цел, което подпомага превръщането на град Пловдив и Област Пловдив в благоприятни икономически зони за инвестиции и предпочитани културно-исторически дестинации за туризъм.

Снимка на корицата: Александър Карамфилов

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.