blagotworitelna fotoizlojba

Фотографът Атанас Георгиев и “Галерия 28” организират благотворителна фотоизложба, представяща природна фотография. Всички средстава от продажбите ще бъдат дарени на децата от ЦНСТ „Майка Тереза” в град Пловдив.

Атанас Георгиев е фотограф от три години. От петнадесет месеца живее в Аляска, САЩ. Преди това е обиколил над тринадесет щата. Интересува се от Wildlife фография и в близките години смята да се обучава и занимава професионално с нея. Заедно с жена си Карли Георгиева участва в изложба в Гласгоу, Шотландия.

„Реших да започна тази кампания, тъй като исках да покажа на хората, че с каквото и да се занимаваш, винаги можеш да го използваш за добро. Избрах тази кауза с надеждата да предоставим на децата същата възможност ,която съм имал аз и която много хора взимат за даденост. Това е първата ни благотворителна изложба, но далеч не последната. Надяваме се и други да се включат с нас в инициативата!”- споделя Атанас Георгиев.

На Атанас Георгиев му предстои да се премести да живее в САЩ, но преди това безвъзмездно предоставя свои фотографии, за да подпомогне децата от Центъра за настаняванена от семеен тип „Майка Тереза”.

Изложбата ще стартира на 1-ви септември и ще продължи до 7-ми септември. Тя ще се проведе в “Галерия 28”, намираща се в квартал Капана, на улица Железарска 29.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.