Бунарджика: Храната е по-важна от нарушителите

0
1758
Бунарджика: Храната е по-важна от нарушителите
Снимка: Любомир Чакъров

Бунарджика в годините страда от синдрома на безплатния паркинг, защото храната се оказва по-важна дори и от нарушителите.

Версия 1

Денят е 6 ноември /сряда/ около 13 часа обедно време. Усещането за разходка е приятно и подходящо, въпреки наближаваща зима. В подножието на парк Бунарджика МПС-та със специален режим на движение са на докладна оперативка и разбор на текущите задачи.

Въпреки нежеланието на кадровия състав, е издадено постановление за използването на превозни средства за изпълнението на целите. Разборът е съставен от представители на ОДМВР, ПБЗН и II-РПУ. Стратетията е сервирана и е време да започне събеседване по точки.

Поради дълбока засекретеност и конфиденциалност, обсъждането се проведе в засилено мълчание и бързо възприемане на оперативната информация. След извършване на задълбочен анализ и стратегическо плануване на целите срещата приключи с единодушие и бакшиш.

Версия 2

Бунарджика: Храната е по-важна от нарушителите
Снимка: Любомир Чакъров

Преди заведението има поставен знак забраняващ паркирането и престоя на МПС-та от дясната страна на пътя. След заведението има поставен знак за забранено влизането на пътни превозни средства в двете посоки. Липсват антипаркинг колчета, бариера за ограничаване на достъпа и глоби на нарушители поради неизвестни причини.

Факт остават двата служебни автомобил, които са собственост на МВР. Единият на близък, а другият в далечен план, спрян в края на дългата колона след забранителния знак. Липсва действие по налагането на санкции или делигирането на дейността към компетентен орган.

Бунарджика: Храната е по-важна от нарушителите
Снимка: Любомир Чакъров

През годините сме се научели да търсим истината, въпреки че ежедневно сме заобиколени от лъжи и измама. Коя версия е вярна не можем категорично да кажем. Но нека се замислм и да решим, кое е по-важно за нас хората от Бунарджика – храната или нарушителите.

Глобени няма, гладни също, а кучетата си лаят и кервана си върви!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 4

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.