Бъдете добри към ближния си! Споделете!

Надявам се да споделиш тази публикация и да предадеш любов.

0
111
Снимка: Facebook

Бъдете добри към ближния си!

Младен работил в месокомбината на един малък град.

Един ден, завършвайки работния си ден, отишъл в един от хладилниците, за да провери нещо. В този момент вратата се затворила, устройството за безопасно заключване блокирало и Младен останал вътре затворен като в капан. Макар че удрял силно по вратата и крещял, никой не можел да го чуе.

Pаботниците, напуснали работните си места и се завърнали по домовете си. Няколко часа по-късно, и на прага на смъртта, някой отворил вратата на големия хладилник.

Бил e охранителят на месокомбината, който влязъл и го спасил. По-късно, младият мъж попитал спасителя си как така му е хрумнало да отвори хладилната врата – нещо което не е част от работата му и той обяснил:

“Работя в тази компания 35 години, стотици работници влизат и излизат всеки ден, но ти си единственият който ме посреща сутрин с едно “Здравей” и се сбогува с мен с “До утре”. За останалите работници съм като невидим.

Днес, както всеки ден, ми казахте “Здравей” на входа, но не чух като всеки ден “До утре”. Чакам за това “Здравей” и “До утре” всеки ден. За теб съм човек, и това ме кара да ходя на работа със желание всеки ден. Когато не чух поздрава за раздяла, разбрах че нещо ти се е случило … потърсих те и те намерих!”

Размисъл:
Бъдете добри към ближния си, всички заслужават нашето уважение и внимание!
Надявам се да споделиш тази публикация и да предадеш любов.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.