България: Държавата на боли ме к!ра – ВИДЕО

Знаете ли че държавата България е на първо място в света по болки в к!ра на глава от населението, което е изключително тревожен факт.

0
577
България: Държавата на боли ме к!ра - ВИДЕО
Снимка: ПЕТЪК ТОЧНО В ПЕТ с Китодар Тодоров

България е държавата, в която да псуваш е древна традиция. Можем да срещнем този стар български ритуал почти навсякъде. Най-често в държавата, той се среща по време на шофиране. Но също така можем да го отрием при ежедневната комуникация между населението.

Китодар Тодоров е старши научен сътрудник в Института за борба с болките в к!ра или съкратено И.Б.Б.К. Замислете се колко често чувате от свои близки, приятели, познати и обществени личности – “Боли ме к!ра”.

Болките в к!ра е тежко заболяване не само при мъжете, но и при жените. То се наблюдава от дълбока древност, но в България е по-популярно в края на 90-те години. Днес има бум на тази епидемия.

Направихме изследване на 100 пациента с болки в к!ра и резултатите бяха категорични. Болките в к!ра имат пряка зависимост с душевното състояние на пациента и водят до прогресивно оглупяване.

Случайна ли е връзката между оглупяването и болките в к!ра?
– Не!

Боли ме к!ра протича с различни симптоматика. Не може да не сте чували за боли ме х!йя, боли ме шн!ра и немския щам боли ме
шм!йзера. Но общото между всички пациенти, е че те отричат да имат болки в к!ра, въпреки наличието на такива.Това прави диагностицирането и лечението на това заболяване изключително трудно.

Физическо или душевно заболяване са болките в к!ра?

Има ли лек срещу него?

Трябва ли болките в к!ра да се поема от Здравната каса?

Отговорите ще намерите във видеото! Приятно гледане!

ПЕТЪК ТОЧНО В ПЕТ с Китодар Тодоров

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.