Бързи пари няма, но има топ акции на пазара

0
81
Бързи пари няма, но има топ акции на пазара
Източник: cashe.bg

Когато говорим за бързи пари винаги се сещаме за някоя компания за бързи кредити. За обяви в интернет със съдържание “Бързи пари без риск” или “1500 лв на месец само докато си пиеш кафето”. А най-вече се сещаме за Жорката.Комшия,приятел,братовчед, на когото дължим поне 200лв.Но на него не са му спешни и можем да го помолим за още. Най-интересното е, че по-голямата част от нас сме попадали в измамни схеми. Платформи за източване на свежи пари, изкарани с много труд от наша страна. Пари на заем или кредит или от наследство. Затова идва тънкия момент на следващата уникална възможност и добра инвестиция и ние просто трябва да участваме. Но понякога се сещаме за разочарованието ни от последния път и удряме спирачката.

Истината е една и тя е, че няма лесни и бързи пари,колкото и невъзможно да звучи. Но пък има добри инвестиционни инструменти. Говорили сме за тях в предходните статии на сайта – cashe.bg.

Бързи пари няма, но има топ акции на пазара
Източник: cashe.bg

Търговията с акции е една от тях и по-точно акциите с ниска моментна пазарна оценка. Днес ще говорим за тях – как да ги откриваме, да ги разпознаваме като добра инвестиция и да инвестираме в тях.

Акции под 5 долара

Трябва да си зададем въпроса – да купя ли акции под 5 долара или да търся оферти за бързи пари?

Бързи пари няма, но има топ акции на пазара
Източник: cashe.bg

С правилните познания в сферата на финансовите пазари и инструменти, акциите с ниска стойност под 5 долара са отлична инвестиция.Според някои специалисти в сектора са далеч по-доходоносни от недвижимите имоти. Да, цените на акциите се колебаят (понякога динамично), но през последните няколко десетилетия в някои отношения те надминаха недвижимите имоти.

инвеститори на акции под 5 долара

Инвеститорите, които знаят как да управляват портфейл с акции под 5 долара могат да спечелят огромни печалби, да изградят огромно богатство и да създадат експоненциален финансов успех. Акциите под 5 долара предлагат невероятна възможност да спечелите огромни печалби. Но само и единствено с правилен финансов мениджмънт и одит от професионалисти в областта.

Разбира се, можете да ги управлявате сами, но ще ви отнема по няколко часа на ден.Да проучвате пазара, да следите движенията, да гледате графики на акциите.Не става въпрос само за цена, но и за обем: Инвестиция от 500 долара може да ви купи само 5-10 акции от разпознаваема компания на борсата, а от друга страна тези 500 долара могат да ви купят 100+ акции на цена от 5 долара и по-малко.Бихте могли да реализирате бързи печалби.

Ако тази компания расте и се превърне в компания със средна капитализация на борсата, ще видите много по-голяма печалба. Поради тази причина акциите на стойност под 5 долара могат да ви позволят да диверсифицирате своите притежания в по-голяма степен, с по-малко пари.Само за 100 долара на пазара можете да закупите десет акции от десет различни компании.

Бързи пари няма, но има топ акции на пазара
Източник: cashe.bg

Някои нискобюджетни акции на компании са извън САЩ. Това може да е вашата възможност да се впуснете в международния бизнес. Можете да получите добри и бързи приходи от глобалния пазар.Разбира се, в този случай не можете просто да си пиете уискито без да правите нищо.Трябва да сте в крак с бързи новини и текущи събития, които движат пазара.

Топ 5 акции

Ще ви дам топ 5 акции за вашия портфейл, които биха могли да реализират добри и бързи печалби в следващите 6-12 месеца:

  1. Argonaut gold “с текуща цена от 1.98$ – компанията се занимава с добив,разработване и проучване на рудници и полезни изкопаеми в Северна Америка. Проучванията основно са за злато и сребро.
  2. “Marathon gold” с текуща цена от 2.16$ – – участва в придобиването, проучването и разработването на проекти за минерални ресурси в Канада.
  3. “Serco Group” с текуща цена от 1.56$ – предоставя обществени услуги в Обединеното кралство,Европа, Северна Америка, азиатско-тихоокеанския регион и Близкия Изток.Компанията предлага инженерна база и оперативна поддръжка. Управление и информация,ядрени, космически и морски услуги за отбранителния сектор.
  4. “Metso Outotec Oyj” с текуща цена от 4.42$ – предоставя устойчиви технологии, цялостни решения и услуги за производство на инертни материали, добив, рафиниране и рециклиране на метали.
  5. “Mannkind” с текуща цена от 2.19$ – биофармацевтична компания, която се фокусира върху разработването и комерсиализацията на инхалаторни терапевтични продукти за пациенти с диабет и белодробна артериална хипертония в САЩ. Това бяха топ 5 акции на компании, от които можем да очакваме добри резултати в рамковия пояс от 6-12 месеца. Напишете вашите предложения, препоръки и въпроси тук:

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.