Бял мерцедес ме преследва в живота

0
Бял мерцедес ме преследва в живота
Снимка: Tuning.BG

Бял мерцедес ме преследва в живота е част и неизменно след мене върви е част от най-популярната песен на поп фолка в България.

Това публикуваха във Facebook страницата си от Tuning.BG. В публикацията се показва снимка на полицейски мерцедес в софийско задръстване. В коментарите под публикацията се обяснява, че този супер модерен бял мерцедес е част от ескорта на БНБ.

Много от коментарите са ориентирани към това, че не е било нужно да се плащат толкова средства за подобни бели автомобили. Старите автомобили от ескорта на БНБ бяха Волво. Не става ясно, защото в последствие не са подновени с нови от същата марка.

Според много от коментиращите съпоставено в стойността марката Волво би било по-изгодно решение текущото решение. Но ние няма как да знаем, защо точно луксозната марка е била избрана.

Няма значение дали ще ни преследва бял Мерцедес или Волво. Важното е животът да продължава напред, въпреки скромните възможност на нашата държава. Дали полицаите ще се возят в немска или шведска марка бели автомобили и в двата случи ще им е удобно.

Бял мерцедес ме преследва в живота
Снимка: news.bg

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.