Вода и светлина са новият тренд в интериора от изложението „Дибла“

„Дибла“ обхваща и браншовете: дизайн и проектиране, декор и аксесоари, ресторантско, барово, хотелско и търговско оборудване, интериорен текстил, софтуерни системи и приложения. Проявата е част от мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сектора

0
21

Водата и светлината са новите акценти в дизайна на жилищни и обществени сгради. Модерните тенденции за тяхното използване представя  изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“, което ще се проведе от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив.

Спектърът от изделия обхваща всички детайли: от настилките и облицовките през обзавеждането до мазилките и таваните. Новата инициатива разширява изложбата за оборудване за хотели и заведения „Хорека Пловдив“ и се осъществява съвместно с Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“.

Атрактивните водни и светлинни ефекти, презентирани от „Пи Ес България – Лукс“, внасят настроение в интериора и екстериора. Предлагат се и нестандартни светлинни решения за  външни и вътрешни пространства.

Интересни сегмент в изложението са СПА и уелнес линията, както и оборудването за спорт.  „Пи Ес България – Лукс“ и „Атама“ разработват концепции за СПА и фитнес центрове, соларни студиа и частни кътове за спорт, като ги осъществява с изделия от водещи световни марки. Финландски сауни внасят скандинавска екзотика.

„Идеи за водата“ е темата на експозицията на Hansgrohe, лидер в санитарната индустрия. Компанията ще покаже стилни елементи за баня и кухня, смесители и мивки, душове с иновативната функция Select, превръщаща къпането в  СПА преживяване.

Мебелите са една от основните теми. Открояват се луксозните дизайнерски серии на „Гала Колеционе“, нейната линия за детско обзавеждане, а също – уникални и иновативни изделия от масивна дървесина. Богата е гамата от матраци, легла и аксесоари за спалня на  „Тед“. Ще бъдат показани мебели и детайли за тях, фасадни стени и панели на полската компания Vox. Изисканият дизайна се допълва от мебелния обков с марка „Блум“, предлаган от „Интериор И“.

„Юродом“ демонстрира улеснения за почистването. Сред тях са уред за прозорци, намаляващ наполовина времето за миене, и прахосмукачка робот, която се справя дори с пространствата под мебелите.

Елегантната визия на пространствата се доизгражда от настилките, мазилките и боите. „Артра“ акцентира на италиански декоративни бои и настилки, а „Атри“ – на декоративни и фасадни бои и мазилки, саниращи и хидроизолиращи продукти.

„Дибла“ обхваща и браншовете: дизайн и проектиране, декор и аксесоари, ресторантско, барово, хотелско и търговско оборудване, интериорен текстил, софтуерни системи и приложения. Проявата е част от мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сектора. Той включва престижните изложби „Агра“ – за селско стопанство, „Винария“ – за лозарство и винарство, „Фудтех“ – за хранителната индустрия, „Апи България“ – за пчеларство, и „Вкусове от Италия“, които се провеждат по същото време в Международен панаир Пловдив.

 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.