Времето през 2021 година – ще валят ваксини?

0
28

Когато говорим за времето, винаги поглеждаме навън.

времето
Източник: freepik.com

Но в случая не говорим за времето,а отправяме поглед към капиталовите пазари. Днес ще разгледаме кои компании се представиха най-добре във времето и най-вече през 2020г. и дали ще подобрят резултатите си през тази година.

Преди да изброим някои от тях ще обърнем внимание на очакваните от целия свят ваксини срещу Ковид-19. Какво промениха до момента и как ще се отразят на човечеството във всички аспекти на нашето ежедневие – здраве,финанси, работа, обучение, психология.

Отговорите на тези въпроси очаквам да открия от вас, като пишете на мейла на сайта или на фейсбук страницата.

Живеем в интересни времена. Всичко през 2020г. се промени по необратим начин и никой не го очакваше.

След първата вълна на вируса и тоталния локдаун, хората промениха представите и очакванията си за света. Дългоочакваната ваксина,която най-накрая е факт предостави известно спокойствие у нас, че вече всичко ще е наред, но има и друга почти също толкова значима ваксина – финансовата, за бизнеса и икономиките. Без нея идва криза, глад, инфлация, бедност!

времето
Източник: freepik.com

Ще изброим някои добре представящи се компании, в които да инвестираме парите си и да ги предпазим от инфлация през 2021г.

  1. На първо място в моя списък и по борсов рейтинг във времето оценен от големите борси като “NASDAQ”, “NYSE” и “London Stock Exchange” е компанията “Pfizer” – глобална биофармацевтична компания, занимаваща се с проучване, развитие и производство на медикаменти.
  2. На второ място е компанията “Johnson & Johnson”, която е в същия сектор – здравеопазване и производство на медикаменти.
  3. На трето място в моя списък е “Moderna” – компания оперираща в сектор здравеопазване със специални проучвания и обхват на действие в трансформативната медицина. Компанията развива и проучва рибонуклеиновата киселина при хората.
  4. На четвърто място е “Biontech” – клинични стадии и биотехнологии.
времето
Източник: freepik.com

Всички тези компании са направили всичко възможно за да проучат и произведат ваксини във времето на Ковид-19 кризата в борбата срещу един изключително агресивен нов вирус, поставил човечеството на изпитание. Сега е момента да им се доверим и да инвестираме в тяхното бъдеще, а и в нашето портфолио. Договорите за доставка на ваксини за Ковид-19 са сключени с правителствата и вече се изпълняват дори втори и трети доставки.

Сега е времето да действаме! Да намерим 2021 причини да станем по-добри ИНВЕСТИТОРИ в своето бъдеще.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.