Времето през 2021 година – ще валят ваксини?

0

Когато говорим за времето, винаги поглеждаме навън.

времето
Източник: freepik.com

Но в случая не говорим за времето,а отправяме поглед към капиталовите пазари. Днес ще разгледаме кои компании се представиха най-добре във времето и най-вече през 2020г. и дали ще подобрят резултатите си през тази година.

Преди да изброим някои от тях ще обърнем внимание на очакваните от целия свят ваксини срещу Ковид-19. Какво промениха до момента и как ще се отразят на човечеството във всички аспекти на нашето ежедневие – здраве,финанси, работа, обучение, психология.

Отговорите на тези въпроси очаквам да открия от вас, като пишете на мейла на сайта или на фейсбук страницата.

Живеем в интересни времена. Всичко през 2020г. се промени по необратим начин и никой не го очакваше.

След първата вълна на вируса и тоталния локдаун, хората промениха представите и очакванията си за света. Дългоочакваната ваксина,която най-накрая е факт предостави известно спокойствие у нас, че вече всичко ще е наред, но има и друга почти също толкова значима ваксина – финансовата, за бизнеса и икономиките. Без нея идва криза, глад, инфлация, бедност!

времето
Източник: freepik.com

Ще изброим някои добре представящи се компании, в които да инвестираме парите си и да ги предпазим от инфлация през 2021г.

  1. На първо място в моя списък и по борсов рейтинг във времето оценен от големите борси като “NASDAQ”, “NYSE” и “London Stock Exchange” е компанията “Pfizer” – глобална биофармацевтична компания, занимаваща се с проучване, развитие и производство на медикаменти.
  2. На второ място е компанията “Johnson & Johnson”, която е в същия сектор – здравеопазване и производство на медикаменти.
  3. На трето място в моя списък е “Moderna” – компания оперираща в сектор здравеопазване със специални проучвания и обхват на действие в трансформативната медицина. Компанията развива и проучва рибонуклеиновата киселина при хората.
  4. На четвърто място е “Biontech” – клинични стадии и биотехнологии.
времето
Източник: freepik.com

Всички тези компании са направили всичко възможно за да проучат и произведат ваксини във времето на Ковид-19 кризата в борбата срещу един изключително агресивен нов вирус, поставил човечеството на изпитание. Сега е момента да им се доверим и да инвестираме в тяхното бъдеще, а и в нашето портфолио. Договорите за доставка на ваксини за Ковид-19 са сключени с правителствата и вече се изпълняват дори втори и трети доставки.

Сега е времето да действаме! Да намерим 2021 причини да станем по-добри ИНВЕСТИТОРИ в своето бъдеще.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.