Миналата година на изложението за вина в Международен панаир Пловдив неочаквано хит стана синьото шардоне от Marques de Alcantara. Тази година представителите на виното в България не изневериха на стила си и пак ни гостуваха, този път и с нови предложения.

За една година много неща са се променили. Интересът към напитката с цвят на кюрасо е нараснал, макар че вносителите признават, че първоначално хората са малко скептични. Поне докато не го опитат и не усетят вкусовите му качества, които, честно казано, не са за изпускане. Да не говорим за доброто настроение, което усещаме, докато пием синьото вино.

Sinio vino

Sinio vino

Тази година освен вино, от Marques de Alcantara ни представят и син джин от манго и ананас, както и австрийска водка със светеща бутилка, на която скоро очакват доставка. Тя е от картофи, дестилирана десет пъти от планинска вода, която омекотява вкуса, а светещата емблема придава забавна нотка.

Друг нов и нетрадиционен продукт е сладкото от синьо вино, което е първото такова за български пазар. Кара те да се чудиш с какво ли ще ни изненадат до година. В крайна сметка алкохолът е не само въпрос на градус, но и на емоция, а когато той е цветен, кара и консуматорът да е позитивен.

Sinio vino

Sinio vino

Синьото вино е най-вече дамска напитка заради лекотата и приятния плодов аромат, но именно за ценителите на по-твърдите алкохоли са създадени джинът и водката.

Ако искате и вие да ги опитате, може да го направите до утре (25-ти февруари) в 11 палата на Панаира.

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

За втора поредна година синьото вино е хит на „Винария“
Оценете статията
Вашето мнение е важно за нас!