Георги Стаменов отчита третата година от своя мандат пред обществеността

Събитието ще се състои по традиция в зала „Съединение“ на Регионален исторически музей – Пловдив и е отворено за всички заинтересовани граждани

0
Георги Стаменов

На 6-ти ноември (вторник) от 18.00 часа кметът на район „Централен“ – Община Пловдив Георги Стаменов кани жителите на района, представители на бизнеса, учебни заведения, както и всички свои колеги на втория отчет в рамките на своя мандат като районен кмет. Събитието ще се състои по традиция в зала „Съединение“ на Регионален исторически музей – Пловдив и е отворено за всички заинтересовани граждани.

Целта на отчета е гражданите да бъдат запознати с основните дейности на районната администрация през 2018 година, както и поставянето, и коментирането на въпроси от значение за обществеността и развитието на района.  „Тази година поставяме фокус върху комуникацията ни с гражданите и активностите в посока подобряване качеството на живот в „Централен“, гр. Пловдив. През 2018 година има повишаване броя на новорегистрираните в района. Ще представим причините, свързани с нашата пряка дейност, за този резултат“, коментира кметът на Район „Централен” Георги Стаменов Стаменов.

 

 

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Георги Стаменов отчита третата година от своя мандат пред обществеността
Оценете статията
Вашето мнение е важно за нас!