Дани Каназирева дава отчет на гражданите в Пловдив

0
Дани Каназирева дава отчет на гражданите в Пловдив
Снимка: Дани Каназирева

Дани Каназирева ще се отчете пред гражданите на 11.11.20 г. от 11 часа в Областна администрация в Пловдив. Това пише в отговор на запитването пуснато от нас на мейла на Областна администрация.

Преди повече от месец протестираща стигнаха до управляваната от Дани Каназирева администрация с искане за #ОСТАВКА. Тогава Областния управител излезе и обеща пред тях, че ще даде публичен отчет за извършената от нея дейности.

След входирано от наша страна искане с вх. № АСД-03-257/12.10.2020 г. за дата и място на публичния отчет. Дани Каназирева реши то да бъде в сряда на 11 ноември от 11 часа в зала на Областна администрация с постановление с изх. № АСД-03-257-1/16.10.2020 г.

За съжаление в публичното представяне на отчета няма да имат възможност да се включат голяма част от живеещите в областта. Това е благодарение на определения час, който не само е в делничен ден, а също така в работно време. Не става ясно, дали екипа на Дани Каназирева е взела предвид часа при вземането на решението.

Друг е въпросът, че на официалната страница на Областна администрация все още липса качения отчет. Той беше изрично изискан от гражданите да бъде достъпен, за да могат предварително да се запознаят с него. Интересно впечатление прави и липсата на отчета за периода от 01.01 до 31.12.19 г., когато Областен управител беше Здравко Димитров.

Хубавата новина, е че цялото събитие ще се излъчва на живо, но това няма да даде възможност на хората да задават конкретни въпроси. Надяваме се уважаемата Дани Каназирева да помисли и даде възможност да се чуят и въпросите на хората.

Дани Каназирева дава отчет на гражданите в Пловдив
Снимка: Областна администрация – Пловдив

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.