Зиги

Екипът на Plovdiv Town е съставен от нескрити любители на животните. При всяка възможност се стараем да помогнем, дали с личен пример или с материал, който ще подбуди другите за действия. Когато животинка е в беда, не можем да останем страничен наблюдател. Затова и ви запознаваме със съдбата на животните, а сега бигълът Зиги се нуждае от нашата помощ.

Зиги е домашният любимец, най-добър приятел, част от семейството на Василена Давидова, който изчезва преди точно една година някъде в Пловдив. Може да не сме огромна територия, но за едно малко и уплашено куче Пловдив може да изглежда страшно, особено когато го няма човекът, когото обича и на когото вярва.

 

Зиги е женска сладурана на две години, с трицветна окраска – бяло, кафяво и черно. Когато е изчезнала е била на една годинка. Последно е забелязана в „Харман махала“, но това е било преди година, от там нататък следите се губят. От тогава семейството, близки и познати помагат с каквото могат. Из целия град са разлепени флаери, получили са се и много сигнали, но уви, нито един отговарящ на кучето. Един от обадилите се, дори обяснил, че разбрал, че е продадена за Германия, но се оказало, че става въпрос за мъжки бигъл. Освен в Пловдив, близки се оглеждат и по селата, но Зиги все така липсва. Тя разполага с всички нужни документи за самоличност, но няма поставен чип, което прави откриването ѝ трудно.

Зиги

Стопаните ѝ молят ако някой я забележи да се свържи с тях. Човек за връзка е Изабел Хугасян, която отговаря на телефонен номер: 0889 25 58 66.

Информация може да следите и на facebook страницата на инициативата: Да намерим Зиги!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.