Зиги

Екипът на Plovdiv Town е съставен от нескрити любители на животните. При всяка възможност се стараем да помогнем, дали с личен пример или с материал, който ще подбуди другите за действия. Когато животинка е в беда, не можем да останем страничен наблюдател. Затова и ви запознаваме със съдбата на животните, а сега бигълът Зиги се нуждае от нашата помощ.

Зиги е домашният любимец, най-добър приятел, част от семейството на Василена Давидова, който изчезва преди точно една година някъде в Пловдив. Може да не сме огромна територия, но за едно малко и уплашено куче Пловдив може да изглежда страшно, особено когато го няма човекът, когото обича и на когото вярва.

 

Зиги е женска сладурана на две години, с трицветна окраска – бяло, кафяво и черно. Когато е изчезнала е била на една годинка. Последно е забелязана в „Харман махала“, но това е било преди година, от там нататък следите се губят. От тогава семейството, близки и познати помагат с каквото могат. Из целия град са разлепени флаери, получили са се и много сигнали, но уви, нито един отговарящ на кучето. Един от обадилите се, дори обяснил, че разбрал, че е продадена за Германия, но се оказало, че става въпрос за мъжки бигъл. Освен в Пловдив, близки се оглеждат и по селата, но Зиги все така липсва. Тя разполага с всички нужни документи за самоличност, но няма поставен чип, което прави откриването ѝ трудно.

Зиги

Стопаните ѝ молят ако някой я забележи да се свържи с тях. Човек за връзка е Изабел Хугасян, която отговаря на телефонен номер: 0889 25 58 66.

Информация може да следите и на facebook страницата на инициативата: Да намерим Зиги!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.