DJ's capture

Събитието DJ’S Capture събира девет изключителни DJ-и за взривяващо парти, в два дни. То ще се проведе в Капана, пред едно от знаковите за квартала заведения- Канапе. Музиката, която ще звучи е Техно, Хаус, Groovy Deep Tech House, диско, фънки хаус, буги, едитс, класик чикаго хаус, афробийт,итало, брокен и брейк бийтове,боса нова, латин,кубан,трип хоп ,солфул и дийп хаус Cocoon,бразилска музика,ню джаз и други.

В дните 2-ри и 3-ти юни ще имате възможност да чуете траковете на : Vanina, Петко Гочев, DJ Versus, Димитър Павлов, Tommy Riverra, Ebbessen, Fukko, Николай Македонски (Бъката)- Buckshot, Dan_NI- Daniel. Повече за тях ще ви разкажем в специална статия.

DJ’s Capture е продължение на събитието Open Air, което в предишните години се провеждаше на Сахат тепе. Негов организатор е DJ Vanina, известна на пловдивската клубна сцена, като русото момиче зад пулта, създаващо магия с тракове и миксове.

„Аз съм по-скоро инициатор на събитието. Абсолютно всеки се включи в организацията, за което искрено благодаря на момчетата. Много се чудех кои DJ-и да събера, с някои от тях работим от дълго време, с други ще работим за пръв път. В процеса на организация, се сближихме доста, станахме един екип, обединен от обща кауза- да представим музиката си и да накараме хората наистина да се забавляват и танцуват на нея.”- споделя Ванина

Входът за събитието е свободен и се провежда с подкрепата на Kanape-Vibrant media, Organic Electronics и Cocoon_bg. Началния час и за двата дни е 16:00 часа.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.