Както екипът на Plovdiv Town ви съобщи миналия месец, започваме инициатива, чиято цел е да съберем истории за обикновеното човешко добро. Анонимното добро, което често подминаваме замислени в себе си и собствените си житейски проблеми. Тези жестове на добрина, които идват от сърцето и нямат за цел показност и помпозност, са жестовете, които заслужават внимание и отношение.

Продължаваме с една инициатива, която цели да стопли сърцата най-малките и чисти същества. Първата си Коледа българският стартъп Amber ще сподели с Операция „Плюшено мече“. Тяхната цел е заедно да помогнат и да зарадват редица деца в неравностойно положение, по случай наближаващите празници. За всеки закупен матрак от портфолиото на  Amber до 31.12.2017 (включително), те ще даряват подарък от списъка за Общи нужди на Операция „Плюшено мече“. От торбичка с лакомства, през интерактивни игри, костюми и техника. Не е трудно да се сбъднат детските мечти, не и когато работим заедно за тях. През новата година ще бъде споделена точната бройка на поръчките, които са постъпили при тях и съответно ще бъдат показани подаръците, които са закупени с ваша помощ!

Защо Операция „Плюшено мече“ ?

Организацията  започва своята дейност преди точно 10 години под формата на гражданска доброволческа инициатива. Целта им е сбъдване на Коледните желания на деца и младежи в неравностойно положение в България. В последните 3 години са най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти – оперират на национално ниво и всяка година посещават  7000 деца от 330 институции във всички региони на страната.

Припознахме се в мисията и визията на Операция „Плюшено мече“, което беше и причината да изберем именно тях за общата ни кауза, споделя Теодор Димитров, CEO на Amber. Можехме да пуснем намаления на продуктите ни, да дадем промоционални цени, но целта ни като бранд е да помагаме! С малки стъпки вярваме, че ще променим света, започвайки от този на няколко деца в нужда.

Повече за Операция „Плюшено мече“ можете да прочетете тук: http://plushenomeche.org/bg/

Amber

Кои са Amber?

Amber e български start-up, който създаде уникална по рода си система за сън. Защо се съсредоточихме именно върху съня ли? Много просто – около нас всеки говореше за това как трябва да тренираме, да се храним правилно, но по никакъв начин не се комуникираше как да се наспиваме по-добре и колко важен е сънят за здравето. Една от основните причини за недоспиване, отпадналост и умора след стреса е неудобният матрак. Така се роди и Amber – най-удобният матрак, който се грижи за хората, които спят върху него.

Една от тайните съставки е кехлибарът – природен материал, който се добива от иглолистни дървета и е наричан още “дар от слънцето”. Успяхме да запечатаме това слънце вътре в матрака и сътворихме истинска магия. Способностите на кехлибара отнемат стреса и напрежението от тялото, имат успокояващ ефект, намаляват болките във врата, гърба, ставите и мускулите.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.