Елха ще грейне в новия парк на Тракия – Пловдив

Светлините на празничната елха „Тракия“ ще бъдат включени в понеделник. На 3-ти декември 2018 часа от 17.30 часа в новия парк на района.

0
Снимка: Район Тракия - Община Пловдив

Елха „Тракия“ ще грейне в новия парк!

Светлините на празничната елха „Тракия“ ще бъдат включени в понеделник. На 3-ти декември 2018 часа от 17.30 часа в новия парк на района. Това ще бъде и символичното откриване на поредната придобивка за гражданите. Районният Кмет Костадин Димитров съобщи, че в тържеството ще участват музикантите от Биг Бенд Пловдив и талантливите млади изпълнители от Арт Войс Център.

Новият парк в район „Тракия“ е разположен на 11 декара между булевард „Освобождение“ и улица „Григор Божков“, до магазин „Лидъл“. В него са оформени алеи, кътове за почивка, има чешма, монтирано е парково осветление. Модерна детска площадка, която отговаря на съвременните изисквания за качество и безопасност. За посетителите е осигурен безплатен безжичен интернет, има и видеонаблюдение. Изградена е и нова сцена, като идеята е да се превърне в още едно място за култура и изява на жителите на „Тракия“.

От районното кметство и Община Пловдив канят гражданите на празника за включване светлините на елхата в „Тракия“ и за символичното откриване на новия парк в района.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.