Животни оживяват по дърветата в Ботаническата градина

Доброволците канят всички художници, които да им помогнат с облагородяването на Ботаническата градина, чрез въображение и креативни умения

0
Ботаническа градина

Аграрен Университет-Пловдив и доброволците продължаваме с поредната инициатива за възстановяването на Ботаническата градина в град Пловдив.Тя ще се състои на 10-ти ноември от 10:00 до 14:00 часа и отново е отворена за всеки, който иска да се присъедини към тази добра кауза. Фокусът на събитието този път е изрисуването на части от по-големите дървета в парка.

Рисуване по дърво? Не е това, което си мислите. Скрити образи на животни и птици (точно като в истинска гора) ще оживеят по дърветата в Ботаническата градина. Те ще бъдат използвани за организирането на куест игри за най-малките гости и доброволци на парка. Един интерактивен начин да научат нещо ново чрез игра – практика, която се прилага повече от успешно в Ботаническата градина в Одеса.

Ботаническа градина

Доброволците канят всички художници, които да им помогнат с облагородяването на Ботаническата градина, чрез въображение и креативни умения.

Отделно, всички присъстващи ще продължат с:

-Засаждане на луковици и цветя

-Сглобяване на поилки и хранилки за птици и животни

-Разширяване на почистената територия

-Рисувална работилница за най-малките

  • Ботаническа градина Пловдив

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Животни оживяват по дърветата в Ботаническата градина
Оценете статията
Вашето мнение е важно за нас!