ploshtadka

Площадката се намира на бул.”Марица” зад Гранд Хотел „Пловдив” и е с площ от 260 кв.м. Изградена е от здрави метални пана, като в основата си има  бетонов фундамент. Новата кучешка площадка се намира до съществуваща такава с площ от 300 кв.м., като районната администрация е предвидила в новата да се разхождат домашни любимци над 10 кг., а във вече съществуващата площадка домашни любимци до 10 кг.

За жителите и гостите на район „Северен” , водещи домашните си любимци на площадките,  са изградени алеи от плочки, поставени са по два броя паркови пейки, както и кошчета за отпадъци. Съществуващата площадка е ремонтирана, боядисани са оградните колове, пейките, кошчетата; оплочено е пространството до пейките.

2

„Надявам се собствениците на кучета с удоволствие да използват новата кучешка площадка, предстои реновиране и на останалите площадки в района, както и монтирането на съоръжения за кучетата на всяка от тях” – коментира инж. Ральо Ралев .

На първите ентусиасти, дошли да използват новата площадка бяха връчени подаръци и лакомства за любимците им, осигурени от спонсори.

„Предстои изграждане на видеонаблюдение  и на двете площадки” – допълни кметът на „Северен” инж.Ралев.

 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.