Защо зам.-кмет в Община Пловдив нарушава законите?

0
26947
Защо зам.-кмет в Община Пловдив нарушава законите?
Снимка: Facebook

Културният зам.-кмет в Община Пловдив, грубо потъпква ЗДвП. Той обяснява, че да спира неправилно е негово право, защото работи за общината.

Случката се разиграва вчера, след като Любомир Чакъров попада на множество неправилно спрели автомобили в ОИ „Старинен Пловдив“. По време на подаването на сигнал към тел. 112, Любомир Чакъров, забелязва ресорния зам.-кмет по култура, археология и туризъм – Пламен Панов. Във видеото, Чакъров му задава въпрос, какво е негово мнение за неправилно спрелите автомобили. Но докато чака отговор, се оказва, че самият Панов е нарушител на ЗДвП.

Защо зам.-кмет в Община Пловдив нарушава законите?
Снимка: Facebook

Ето какво сподели Любомир Чакъров пред нас:

Моето лично мнение е, че подобно грозно нарушаване на ЗДвП е неприемливо, особено когато говорим за зам.-кмет в Община Пловдив. Г-н Пламен Панов, трябва да получи своето наказание, както от ОД на МВР – Пловдив, така и от кмета на Пловдив – Здравко Димитров – Зико. Не е нормално, ние да се борим за ред и спазване на закона, а администрацията да го потъпква по този безпрецедентен начин.

Надявам се, кметът на Пловдив да бъде категоричен и наложи дисциплинарно наказание на неговия зам.-кмет по култура, археология и туризъм. Ако той не го направи, това означава, че общината мери с двоен аршин. Един за гражданите, друг за своите служители. Подобен двоен стандарт, за мен е неприемлив. Или общината ще глобява всички, или никой!

Подал съм две жалби по случая и очаквам мигновена реакция от компетентните органи!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 65

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.