Валентин Кулагин Big Brother

Снощи вечерта Валентин Кулагин – най-големият дразнител във Vip Brother 20018 напусна къщата, след редица бурни скандали, довели до физическа саморазправа. Почитетелите на предаването бяха помолени да гласуват с отрицателен вот между Ваня Костова и Валентин Кулагин. В резултат 71% от гласувалите избраха гримьорът на звездите да напусне къщата на Големия брат.

След т.н. безпрецедентно изгонване на Кулагин от къщата сред почитателите на предаването в социалните мрежи се открои съмнението, че зрителският вот е бил манипулиран. А, дали е така? Дали напускането на Кулагин не е просто следствие от безумната му игра, в която той поставяше другите участници на ръба на поносимостта и доброто възпитание? Необмислено действие ли бе скандалът с Ваня Костова, довел до физическа саморазправа, или може би е част от добре режисиран сценарии? Около тези въпроси се обединиха коментарите на зрителите на предаването.

Истината е, че действията на най-коментирания гримьор в последните месеци, бяха нагли, безпардонни и биха взривили нервите и най-твърдия и здравомислещ човек. Именно тази наглост в поведението му кара хората да се чудят до колко събитията са истински.

Валентин Кулагин
Валентин Кулагин Нова телевизия

Самото изгонване на Валентин Кулагин от къщата на Big Brother доведе до вълна от коментари. Едни в негова защита, а други одобряващи напускането му. Голяма част от зрителите споменават, че предаването няма да е толкова интересно без него и че не биха продължили да го гледат. Вотът също е компроментиран, ако съдим по коментарите в социалните мрежи. Голяма част от зрителите са в недоумение как именно Кулагин, който няколко пъти печели зрителското одобрение и бива спасен от тях, изведнъж привлече толкова голям негативен зрителски вот.

Не на последно място е въпросът, който интересува голяма част от почитателите. Защо си отиде само той? Защо, когато саморазправата е между двама или трима души си отиде само един? Защо в отрицателното гласуване не бе включен и Костандин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, който също зае решаваща роля в ескалиралите събития от последните дни?

Всяко събитие, без значение дали е конкурс по красота, реалити предаване или спортно състезание, проведено в България, остава в зрителите горчивото чувство за манипулация. Дали това чувство не е плод на засилената ни мнителност или е резултат от загубеното доверие в медиите и тяхната честност? Прекалено недоверчиви ли сме българите или „Те всички лъжат! Как да им вярваме”? Всичко около нас ли е плод на предварителни договорки или наистина хората осъдиха поведението на Кулагин?


Въпроси много, съмнения още повече… А отговорите всеки може да намери сам за себе си!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.