Зона за екстремни спортове за първи път на изложбата „Природа, Лов, Риболов“

0
28

Зона за екстремни спортове ще има за първи път в Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“. Нейното тазгодишно издание ще се проведе от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив.

Специализирана екипировка и идеи за алтернативен туризъм, последните модели дронове, фото и видео техника ще покаже новата инициатива. Тя се осъществява в партньорство със списание 360°.

Екстремната зона продължава тенденцията за развитие на изложбата като форум, презентиращ възможности за спорт и свободното време сред природата. „Природа, Лов, Риболов 2018“ отново ще предложи модерно хоби оборудване, много новости и атракции.

Участниците ще покажат изделия за лов, риболов и туризъм: лодки, оръжия, муниции, принадлежности, облекло, обувки, аксесоари, оптически и навигационни уреди, високопроходими АТВ и УТВ, други продукти и услуги за свободното време. Голяма част от тях са плод на високи технологии, с чиято помощ се повишава комфортът на ловците и риболовците. Ще има също ловни трофеи и действащи реплики на старинни оръжия.

По традиция в „Природа, Лов, Риболов 2018“ ще се включат държавните горски стопанства, които ще представят дестинации за ловен, риболовен и екстремен туризъм. С тези направления е свързана и дейността на Съюза на ловците и риболовците в България, който е традиционен участник, наред с други сдружения, работещи за съхраняването на природата.

Изложбата е най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства и тяхното пълноценно използване. Тя се организира под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите.
Изложбата показва как съчетаването на бизнеса и екологията създава възможности да се развият иновативни стопански дейности и индустрията на свободното време. Тя става предпочитано място за изява на все повече фирми от различни сектори на икономиката и това е причина за възходящия тренд през последните 3-4 години.

И на „Природа, Лов, Риболов 2018“ посетителите специалисти ще имат възможност да осъществят директни срещи с водещи компании, да получат консултации и да намерят идеи за бизнес. За широката публика изложбата ще бъде и забавна с атракциите от съпътстващата програма. Тя включва презентации, различни демонстрации и забавления, обучение по стрелба с въздушно оръжие, конкурси и викторини.

Очаква се над 20 000 посетители от страната и чужбина да разгледат „Природа, Лов, Риболов 2018“ и останалите прояви от Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които се провеждат по същото време в Панаира: Специализирана изложба „Цветна пролет“ (от 21 март), Италиански фестивал на красотата и прическата (от 23 март), международни киноложки изложби (от 24 март).

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.