Извънредно! Квартал остава без вода в Пловдив

0
290
Извънредно! Квартал остава без вода в Пловдив
Снимка: Chakaro.eu

Извънредно положение в квартала на Бунарджика, заради голяма В и К авария със спукана тръба на ул. Волга 44 в град Пловдив.

Цял ден в кратала се оплакват от липса или слабо водоподавено научихме от живущи в района на улица Волга. За аварията обаче В и К – Пловдив научава чак в 21:35 ч. от живущи в началото на улицата.

В отговор на подадения сигнал от В и К – Пловдив отговориха, че започват сформиране на екип, за да може в утрешния ден да започнат работа. За съжаление аварията била под земята и нямало, как да разберат по-рано за случилото се.

Най-рано се очаква водоснабдяването да бъде възстановено около следобедните часове коментираха от В и К – Пловдив. За съжаление това е 5 авария в последните няколко седмици в квартала.

Последната голяма авария вдигна живущите на крак и се организира гражданска подписка. Същата събра около 200 подписа за по-малко от няколко дни. Заради въведеното извънредно положение от организаторите спряха инициативата, за да не се застраши живота на живущите.

До кога Община Пловдив ще продължава да издава разрешителни за строеж на ул. Волга, но няма да си оправи инфраструктурата остава без отговор. Надяваме се от администрацията да бъдат по-активни в решаването на важните проблеми за града и не само на думи.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 1 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.