Издирват шофьор за приз в Пловдив

0
3458
Издирват шофьор за приз в Пловдив
Снимка: PlovdivTown.com

Издирват шофьор на луксозен автомобил в Пловдив, за да му връчат приз за най-добро паркиране в насрещното за месец април.

Историята започва в един дъждовен пловдивски ден. На 21.04.20 г. около 15:36 ч. движейки се от бул. “Цар Борис III Освободител” по ул. “Патриарх Евтимий” към бул. “Княгиня Мария Луиза”. Автомобил с рег. № PB0099КХ, черен цвят, марка Мерцедес, модел С-класа е паркирал на аварийни в насрещното за движение платно.

Както може да видите на снимката, автомобилът е спрян пред интернет зала “Мрежата” на Понеделник пазара. Въпреки, че се намира в кръстовище, ограничава видимостта, паркира в насрещното, на непресечена маркировъчна линия и най-малкото създава риск за ПТП, но явно на този шофьор не му пукаше.

След опит да бъде изпреварен, за миг и изцяло на късмет, не се случва катастрофа, защото от така спряния автомобил няма никаква видимост. Дори и след рисковата ситуация на екстремно разминаване шофьорът, който издирват не реагира изобщо.

Защо го издирват този шофьор?

Издирват го, защото им пука. Защото подминавайки тези обстоятелства, ние ставаме съпричастни към несправедливостта. Необходимо е да се борим, като осветлим погазването на закона, за да предизвикаме реакция, както от институциите, така и от хората.

Да решаваме малките проблеми и не бъдем безразлични към тях. Да показваме и даваме възможност те да получат справедливо наказание за своите действия. Затова го издирват, защото заслужават награда. Приз за главна мъжка роля за най-добро спиране в насрещното за месец април през 2020 в Пловдив.

Най-лошото впечатление направиха администраторите на групата I See You KAT Пловдив. Минути след публикуването на снимката във Facebook групата, беше премахната от администраторите.

Затова молим всички приятели да ни помогнете да го открием. Защото искаме да му подарим награда за своя принос към спазването на закона в Пловдив.

Останем ли безучастни към тези, които нарушават закона, ние самите ставаме съучастници. По този начин караме цялото общество страда, заради личното ни бездействие към несправедливостта.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.