Изкуството е сред онези малко неща, създадени от човека, които са безмерно красиви и вдъхновяващи. Изкуството поражда изкуство. Вдъхновението, желанието и любовта, вплетени в него пораждат нови чувства и нови вдъхновения.

Изкуството не знае граници, не познава пол, религия или цвят на кожата. То се създава, за да прави живота ни по-красив, а за някои и по-смислен. Понякога подтикнати от желанието си да създаваме и да даваме ние хората прескачаме физическите си възможности. Именно тези моменти наричаме чудеса. Макар те да не са нищо повече от плод на нечие силно желание и отдаване в крайната цел.

Много хора по света с двигателни проблеми показват, че дори затруднени в придвижването си те могат да водят нормален и ползотворен живот. Да създават и творят не по-зле от тези, които нямат техните проблеми. Спортистите от параолимпийските игри са типичен пример за това как човек може да преодолее нещастията и затрудненията си, за да се изправи пред страховете си и да ги победи.

Във видеото по горе, ще видите един майсторски танц, в който единия от танцьорите е прикован към инвалидна количка . Въпреки това танцът е толкова красив и впечатляваш, че оставя зрителите без дъх.

 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.