Остават само 10 дена до откриването на Международния форум Corrosion Prevention Balkans, който ще се проведе на 28-ми и 29-ти юни в хотел Империал, Пловдив. Участвайки в него, ще научите за нови технологии и методи за защита от корозия, които ще ви помогнат да намалите разходите за ремонт и поддръжка на машини, съоръжения, конструкции.

В рамките на Съпътстващо изложение Каммартон България ще представи:

Иновативен метод за бластиране с мокър абразив GRACO EcoQuip®2
След безброй часове проучвания, инженеринг и тестване Graco прави абразивна бластираща система по-бърза от сухото бластиране, по-лесна за използване и по-надеждна. Graco са убедени, че EcoQuip®2 ще промени начина, по който мислите за бластирането с мокър абразив.

Предимства: До 92% по-малко прах от традиционните методи за сухо бластиране, което означава по-малко престой и време за почистване; Максимална ефективност на бластиране при 12 Bar; По-бързо от сухото бластиране; Съчетава най-доброто от технологиите EcoQuip®1 и GeoBlaster®; 50% по-голям капацитет на съда от EcoQuip 1.

Системи за пръскане на защитни покрития са XP Двукомпонентни системи за пръскане на защитни покрития GRACO и Електрически безвъздушни помпи за пръскане на защитни покрития GRACO e-Xtreme. Специалистите ще се запознаят също и с: Безвъздушни помпи за пръскане на защитни покрития с големи дебити GRACO King; Пропорционални смесители за пръскане на защитни покрития с високо налягане GRACO XM, Пропорционални смесители GRACO Reactor.

В конференцията ще вземат участие експерти от Международен съвет по корозия, Института за изследване на материали в Германия, Технопарк Кралупи Чехия, Полско дружество по корозия, Австрийски изследователски институт по химия и технологии, PA-EL Хърватия, Оргахим, Бласт Инженеринг, Cathodic Corrosion Control Великобритания; Елемко, Гърция, Zingametal, Белгия, Пейнт Сервиз и други.

Линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2017728591813256/

 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.