Камион на Хепи беше задигнат от ресторанта в Пловдив

0
9852
Камион на Хепи беше задигнат от ресторанта в Пловдив
Снимка: Facebook

Камион собственост на веригата „Хепи“ беше задигнат в центъра на Пловдив на 09.01.22 г., около 22:00 ч., от неизвестни лица.

Видео с кражбата от ресторанта в центъра на Пловдив се появи в социалните мрежи. На него се вижда 4 лица, които сядат на маса в ресторанта. След дълго преглеждане на телефоните, единият от тях се обръща и взима от рафта една от играчките камион. След кратко разглеждане на играчката, той решава да си я присвои, като поставя играчката под якето на дивана.

След приключване на вечерята, лицата се готвят да напускат „Хепи“. Човекът с присвоения камиона, гушва якето със завития в него камион и тръгва. На видеото се вижда, как един от седящите с него на масата му сочи присвоената играчка под якето.

Въпреки, че коментарите са повече шеговити, постъпката е изключително грозна. Присвояването на камион, било и то играчка е изненадваща за възрастни хора. Мъжът е решил да си присвои нещо за спомен от ресторанта в Пловдив. Надяваме се, някой от мъжете да се разпознае и да реши да върне играчката камион в „Хепи“. От обекта още издирват лицата, които са извършили деянието.

Ако някой има информация, молим да се свърже с тях.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 17

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.