Капана-2018
Капана фест есен 2018

Началото на Капана фест есен 2018 е официално дадено. Сред участниците кипи трескава подготовка. Сцените, които ще посрещнат тазгодишните хедлайнери се строят. По криволичещите улички, достойни за името на квартала, се подреждат палатки и щандове, готови да ни посрещнат с вкусни изкушения, занаятчийски произведения, грамофонни плочи, книги и други.

Капана-2018
Капана фест есен 2018

Разхождайки се по улиците на пъстърия квартал на индустриите се забелязват множество усмихнати лица. Макар всичко тепърва да започва, във въздуха се носи едно ново усещане на безкраен позитивизъм. Усмихнатите лица на хората предвещават, че и тази есен фестивала ще заслужи своята слава.

Капана-2018
Капана фест есен 2018

Всяка уличка предлага различен вид забавления и продукти. Любителите на литературата могат да се насладят на литературна зона в близост до Джамията и базар на книгата, намиращ се на улица “Константин Стоилов”. Сред останалите базари са за Натурални и био храни, за Грамофонни плочи и разбира се базара за авторски изделия, на който ще намерите бижута, дрехи, картини, хендмейд свещи и много други.

Капана-2018
Капана фест Есен 2018

Освен специално дошлите за фетсивала участници, магазинчетата, заведенията и галериите, всички в Капана се подготвят за трите дни на забавления. За киноманяците също има специално обособена зона в близост до Джумаята.

И тъй като всичко предстои, останете на линия, за да споделим заедно всичко, което ще се случи и ще ни радва в трите дни на Капана фест есен 2018-та.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.