Кметът нарушава полицията не го глобява

1
Кметът нарушава полицията не го глобява
Снимка: PlovdivTown

Кметът на район “Централен” извън закона! Полицията го прикрива! Живущи в района на Бунарджика се свързаха с редакцията ни тази сутрин възмутени, за да ни разкажат за скандала от снощи.

В зоната забранена за паркиране – Бунарджика, кметът на район “Централен” паркира Шкодата си в кръстовището на ул. Волга до ресторант Малък Бунарджик , където я е оставил цялата нощ!

Кметът нарушава полицията не го глобява
Снимка: PlovdivTown

Автомобилът е възпрепятствал няколко десетки жители да се приберат по домовете си. В 22:34 ч. те викат полиция на 112, за да санкционира кмета Стаменов и преместят принудително автомобила от блокираното кръстовище. Скандалното в случая е, че след като разбират на кого е автомобилът, полицаите не се отзовават.

Едва към 9 часа тази сутрин, кметът благоволи да отвори кръстовището, като отиде на работа с Шкодата. Възмутени от поведението на кмета Стаменов, който вместо да дава пример, нарушава грубо и безнаказано закона, от една страна и от друга бездействието на служителите на II РПУ Пловдив, днес те са решени да сезират Прокуратурата, за да образува проверка и накаже виновните.

Очаквайте подробности!

Кметът нарушава полицията не го глобява
Снимка: glas

В началото на месеца имаше подобен случай на Районен съдия от Пловдив, за който имаше отново подаден сигнал към телефон 112. Тогава отново служители на полицията не реагира. Това доказва, че Кметът не е прецедент и към момента продължава разследването.

1 КОМЕНТАР

  1. Ако повече хора се акривизират и показват дейтвията на власт имащите може би нещата лека по-лека ще се променят.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.