Хип-хоп концерт слага край на учебната година в комплекс „С.И.²Л.А.“

Комплекс „С.И.²Л.А.“ събира най-големите рап сензации за 2018-та година в едно събитие наречено „Нова вълна“

0
Хип-хоп концерт слага край на учебната година - Комплекс „С.И.²Л.А.“

Музикалното зрелище „Нова вълна“, което ще се осъществи за първи път на 30-ти юни от 19:00 часа, ще приеме почти 3000 ученици в спортната зала на комплекс „С.И.²Л.А.“. На сцената ще излязат Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou.  Организаторите на големия ученически концерт, по случай края на учебната година, обявиха само преди няколко дни и още едно име в събитието на годината под тепетата – Dim4ou.

Безспорните топ музикални фаворити на меломаните ще забият своите брутални хитове, а пространството за целта е повече от комфортно и голямо. Подборът от изпълнители не подлежи на коментар – все актуални имена от българския съвременен рап, но нека да вметнем, че тяхното шоу ще бъде съпътствано с осветление и озвучаване на световно ниво!

Билетите са пуснати в продажба преди повече от два месеца, като интересът е изключително голям предимно от ученици между 6-ти и 12-ти клас, които са луди по Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou. Скандално якият концерт на живо ще се осъществи благодарение на екипа на BLING ENTERTAINMENT.

Събитието в комплекс „С.И.²Л.А.“ е подходящо за лица под 18 години, а билети за „Нова вълна“ вече са в продажба в „На тъмно“, Office 1 Superstore, Music Shop Ellectrica и Музикален Магазин Music Centre на цена:

– Сектор А – 15 лв. (12+)

– Сектор Б – 20 лв. (12+)

– ВИП – 150 лв. + включен кетъринг – 18 +

Трейлър:

 

  • Комплекс Сила

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Хип-хоп концерт слага край на учебната година в комплекс „С.И.²Л.А.“
5 от общо 1 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!