Водещи специалисти от цяла България ще представят най-актуалните и интересни теми в сферата на онлайн продажбите на Конференцията за онлайн маркетинг и търговия. Всички участници ще имат възможност да обменят опит и контакти с известни колеги от този бранш. По време на конференцията ще бъдат представенинай-добрите казуси и примери от реалнaта практика на професионалистите в дигиталния маркетинг и търговията.

Събитието ще се проведе на 30 Ноември 2018 година в Конгресния център на Международен панаир Пловдив. На конференцията ще присъстват над 60 лектори, разпределени в 4 панела:

Директорът на Маркетинг и Продажби в DHL Express България, Моника Митева работи за позиционирането на DHL като стратегически партньор, както нак орпоративния бизнес, така и на малкия и  среден такъв; на стартиращите компании и онлайн търговците в частност. Темата, закоято ще говори тя е „Търговската революция на 21-и век”.

Маркетинг координаторът на Google Partners за България, Елена Арнаудова отговаря за съвместната дейност с дигиталните агенции и малките и средни предприятия в рамките на партньорската програма, като помага за развитието на бизнеса заедно с Google. Темата, която ще представи е „2018 – българската реалност и възможности“.

Мениджърът на продажбите на OLX за България, Надежда Попова, е отговор на разрастването и менажирането на Телесейлс екипа, грижата и обслужването на бизнес потребителите в платформата. Темата на Надежда е “7 стъпки за лесни продажби онлайн”.

Изпълнителният директор на Метрика ООД, Милена Рамчева ще засегне темата за„Предимствата и недостатъците на цялостното обслужване“. Милена започва кариерата си в световно известното издателство Рийдърс Дайджест, консултат е по директен маркетинг на руската компания Bluefox за азиатския пазар и работи във Филипините и страните от Югоизточна Азия.

От големи компаниикато: Интернет МедиаГруп, Медия пост Хит Мейл,ExpandX, Stellary Agency, Interactive Share, Serpact,  Диджилаб ООД също ще има лектори.

Главен организатор на конференцията е Интернет Медиа Груп, които организират и Networking cocktail след събитието. На този коктейл, участниците ще се запознаят отблизо с всички лектори и ще имат възможност да зададат своите въпроси лично.

Партньори на събитието са: Дигитална агенция Seomax. DHL, Superhosting.bg, Investor Web, Regus, Plovdiv24, Марица, SoftUni, Семинари.bg., Предприемач.com  и много други.

За повече информация и записвания: https://ecommerce.digital4plovdiv.com

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.