Legendite rescheduled

Концертът на група „Легендите“, планиран за 24.10.2018г., се отлага поради непредвидени обстоятелства. Организаторите обясниха, че концертът ще се състои през март 2019г., като съвсем скоро ще е ясна и точната дата.

Никога не е приятно да се отложи нещо, което си чакал дълго време, особено ако е свързано с доброто ти настроение. Но, от друга страна, концертът на едни от най-големите величия в българската рок и поп музика ще пасне перфектно през 2019-та година, когато Пловдив ще стане Европейска столица на културата. Дали пък непредвидените обстоятелства няма да са за добро? Така културният календар ще стане още по-пълен и представителен, а закупените билети ще важат за новата дата без презаверка.

Тези, които, все пак, желаят да върнат билетите си, могат да го направят до 24.11. по следните начини:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени, в срок до 24.11.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

-с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

-с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

  • Комплекс Сила

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Концертът на Легендите се отлага за 2019-та
Оценете статията
Вашето мнение е важно за нас!