Legendite rescheduled

Концертът на група „Легендите“, планиран за 24.10.2018г., се отлага поради непредвидени обстоятелства. Организаторите обясниха, че концертът ще се състои през март 2019г., като съвсем скоро ще е ясна и точната дата.

Никога не е приятно да се отложи нещо, което си чакал дълго време, особено ако е свързано с доброто ти настроение. Но, от друга страна, концертът на едни от най-големите величия в българската рок и поп музика ще пасне перфектно през 2019-та година, когато Пловдив ще стане Европейска столица на културата. Дали пък непредвидените обстоятелства няма да са за добро? Така културният календар ще стане още по-пълен и представителен, а закупените билети ще важат за новата дата без презаверка.

Тези, които, все пак, желаят да върнат билетите си, могат да го направят до 24.11. по следните начини:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени, в срок до 24.11.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

-с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

-с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.