Любомир Чакъров: Корупцията отвръща на удара!

0
25753
Любомир Чакъров: Корупцията отвръща на удара!
Снимка: Любомир Чакъров

Измина година от шокиращите разкрития за злоупотреби в Община Пловдив. И сега, когато поискахме оставката на кмета Здравко Димитров – Зико, “корупцията” отвърна на удара. Чрез платени публикации в местни медии започнаха да се бълват неверни твърдения и клевети по наш адрес.

Стартира кампания по „очерняне“, която стимулирахме с шокиращите разкрития за далавери и задкулисни зависимости в Пловдив. Но вместо да се изплашим и да ни затворят устата, ние продължавам напред. Тези атаки показват, че сме на прав път.

В серия от статии, написани от драскач, скрит зад фалшиво име се твърди, че съм продал през далечната 2013 г. моя фирма с 1,2 млн. задължения към НАП.

Лъжи! В отчетите на дружеството се вижда, че такива данъчни задължения няма.

Фирмата, към момента на продажбата не извършваше дейност, за което съм подал декларация в НАП. Оборотите на фирмата са скромни, няма милиони.

Но, защо са тези опашати лъжи?

Целта на “корупцията” е ясна. Да настроят общественото мнение срещу нас, гражданското общество и да ни дискредитират.

Първата статия се появи в местен, пловдивски вестник, ден след като Нова ТВ излъчи скандалното разследване за „Инсинератор Пловдив“. Поканихме пловдивските медии на нарочна пресконференция, за да запознаем пловдивчани за схемите в Община Пловдив. Реакцията на октопода не закъсня. Пред БТА ме причакаха от местен сайт, приближен до бившия кмет.

Пред камерата им показах документи, които потвърждават истината – нямам никакви милиони задължения към когото и да било. Но, „журналистите“ бяха дошли не да чуят истината, а да напишат поредната клевета за мен. Защо ли? Не защото важният съм аз. А защото разкритията ни са вече в националните медии. И прокуратурата.

Поръчката за дискредитирането на Любомир Чакъров има поръчител. И този поръчител е ясен – октоподът в гр. Пловдив.

Последната поръчкова статия (за сега) е още по-смешна. В нея намесват баща ми, фирми, имена, които нито знам, нито ме интересуват. Няма как да докажа, че нямам сестра.

Не това е важното! Важното е, че започнаха заканите и заплахите към нас. Напълно разбирам страха им от разкритията, с които тепърва ще ви запознаем. Схеми, корупция и кражби, това е управлението от години.

В заключение – градът ни е превзет от мафията. Затова ни плашат и “драскат” върху имената ни. Вие ни познавате и знаете, че истината е нашето кредо.

Всички резултати от работа ни – разследвания, имена, сделки са в прокуратурата.

Сега тя е на ход!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 82

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.