Костадин Димитров и неправилното паркиране в Тракия

6
1518
Костадин Димитров и неправилното паркиране в Тракия
Снимка: Костадин Димитров

Костадин Димитров публикува снимка, за да покаже какво представлява неправилното паркиране в квартал Тракия – Пловдив.

Както знаете Кметът е изключително голям противник на нарушавате но реда в Пловдив. Особено когато нарушителите спират върху зелените площи, за които се грижи Общината.

Най-вероятно подтикнат от чувството за нетърпимост към нарушителите, той публикува в своя Facebook профил снимки на неправилно паркиралия автомобил.

На червения стикер залепен на страничното стъкло на луксозното водило пише с големи букви “Спрял си като ИДИОТ“. Затова и първата снимка на Кмета е със залепеният стикер, а втората показваща, как точно е спрял автомобила.

Костадин Димитров и неправилното паркиране в Тракия
Снимка: Костадин Димитров

Под снимките в неговия профил се изпълниха с коментари от граждани в подкрепа на кмета. Много от тях дори се пошегуваха, че собственика на автомобила ще търси саморазправа. Но както знаете Кмета не е за подценяване, защото самият той притежава доста солидни бойни умения.

Ние от Plovdiv Town – град Пловдив подкрепяме Костадин Димитров, защото вярваме, че можем да променим нашия град, като показваме лошите практики, за да бъдем по-добри.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

6 КОМЕНТАРИ

 1. Точно този джип наистина е спрял неправилно при това на самия бул. “Освобождение”. Обаче точно този кмет Костадин Димитров има навика да краде най-нагло автомобили паркирани върху затворени терени и то в идеалните части на собствениците им. Паркирани на терени на които никога не е имало трева и Общината никога не се е грижила за идеалните части на собствениците на апартаменти от построяването на блока.

 2. Общината се грижи за зелените площи това е някаква смешка .
  Кметът вместо да лепи стикери да беше изградил многоетажни и подземни паркинги и гаражи !

 3. Общината се грижи за зелените площи , това е смешно .
  Вместо да се изградят многоетажни и подземни паркинги и гаражи тръгнали да лепят стикери . Ако иска да свърши нещо да строи паркинги и гаражи не да лепят стикери !

 4. Той да обърне внимание на нощния шум от кръчмите, чалгата, която се носи над квартала , от която не можем да се спасим нито обаждайки се на полицията, нито чрез жалби в районното и в общината… Да …. а самите кръчмари да се хвалят, че са лични приятели с кмета…. ПРИЯТЕЛИ…..

  • За обръщане на внимание от страна на Кмета на Район “Тракия” да не говорим’ защото от прекалената си доброта и обръщане на внимание на всичко’ всеки му се качва на главата а уважение от гражданите не се вижда….
   А колкото до кръчмите….винаги ще ги има и винаги на някой ще са “неудобни”
   За това гледайте по усмихнато на живота и оставете злобата за глупавите.

   • Глупавият и крадлив кмет Костадин Димитров колкото по-скоро напусне кметството на ЖК “Тракия” толкова по-добре за него. ЖК “Тракия” е гъсто населен квартал и след 22 часа шумните заведения трябва да се съобразяват с живущите. Това не е курортен комплекс. Това не е село Белащица.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.