Краси Гешева дарява абитуриентски рокли и костюми на младежи в нужда

1
1276

Краси Гешева е модел и лидер на младежката секция на Дружеството на психолозите в България. Последната благотворителна кауза, с която се захвана хубавицата е да събере абитуриентски рокли и костюми, които да се дарят на младежи, нямащи възможност да се подготвят сами за един от най-важните дни в младостта им. Кампанията е кръстена „Приказен бал за всеки“ и е подпомогната от „Благотворителна Фондация Навущанов“.

До момента са събрани приблизително сто тоалета, включително и този на самата Краси Гешева.

„Кампанията, която започнахме от миналия месец съвместно с „Благотворителна фондация Навущанов”, пожъна сериозен успех. Благодарни сме на всички, които се включиха като дариха тоалети, обувки и чанти. Събрахме приблизително 100 рокли и костюми. По-малък е броят на младежите в нужда, които се обърнаха към нас, за да им бъде помогнато. В момента фокусът ни е насочен към това как да намерим и да се свържем със зрелостници, които искат да получат тоалет за бала си. Изключително красиви тоалети от скъпи материи и с прекрасен дизайн очакват своите притежатели. Апела ми е към работещите в училища или домове за деца, които знаят за абитуриенти в нужда, също да ни съдействат, за да помогнем заедно. Изглежда зрелостниците в нужда се притесняват да поискат. Според мен, няма нищо срамно в това, дори напротив. Нека си припомним какво е казал Христос преди повече от 2000 години: „Поискай и ще ти бъде дадено“. Всеки от нас е изпадал в положение на трудност. Затова сме хора, за да си помагаме. Утре те ще помогнат на някой и така ще заживеем в един по-добър свят.”, споделя инициаторът на каузата Краси Гешева.

Всичко, което остане от дарените тоалети, ще се запази за следващата година, когато кампанията ще продължи. Идеята е инициативата да се превърне в редовна практика на Фондацията.

Който иска да се свърже, за да получи свой собствен тоалет, може да го направи на следните страници:

https://www.facebook.com/navushtanovcharityfoundation

https://www.facebook.com/krasi.gesheva

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.