Кученце със счупено краченце търси дом в Пловдив

0
93
Кученце със счупено краченце търси дом в Пловдив
Снимка: Силвана Стоянова

Кученце със счупено краченце си търси нов дом и любящо семейство в Пловдив, за да им стопли сърцата по време на Великденските празници. Въпреки времето на социална изолация, дистанциране и разделение в обществото, доброто намира начин да ни обедини.

В ситуация на паника най-потърпевши остават животинките, които биват изоставени на произвола на съдбата. Изхвърлени от страх, че могат да заразят семейството, защото са допълнителен разход или просто възможност да бъдат изоставени поради ситуацията.

Малко са добрите хора, които са готови да откликнат на зов за помощ. Особено сега във време на страх и финансова ограниченост. Но добро не търпи отлагане, защото то е част от нашето съществуване и намира начин да ни провокира да бъдем наистина себе си.

Историята на малката пухкава топка, която се появи в социалните мрежи, ни доказва, че дори и малкия жест доброта има смисъл.

Кученце със счупено краченце търси дом в Пловдив
Снимка: Юлияна Мишовска

Кученце с голямо сърце

Здравейте,

Видях тази пухкава топчица, около 4 ри месечна пред блока ни днес. Помислих, че е домашна и изгубена. Приготвих и храна и слезнах, за да я нахраня. Видимо беше уплашена, но доверчива. След като се нахрани я заведох в клиника Карагьозов – Пловдив за преглед, там направиха снимка и се оказа кученце със счупено краче. Докторката каза, че може и без операция да зарасне, тъй като е на място, което не е толкова проблемно, но може би ще остане криво. Реших да поема операцията като утре ще се свържат с мен, за да видим кога ще я приемат. Сложиха и антибиотик и обезболяващо. Като изключим това с крачето е изключително любвеобилна. Тя е мила, и пухкава. Тази малка пухена топчица ще направи някой истински щастлив! За съжаление не мога да я задържа, тъй като имам куче и две деца, както и четири виртуално осиновени кученца.

Кученце със счупено краченце търси дом в Пловдив
Снимка: Юлияна Мишовска

Сладкото кученце има счупване на една от лапичките. Възможно е да не се оперира, но със сигурност ще остане с криво краче без оперативна намеса. Стойността на операцията е изцяло поета от добри хора, но единствено е необходимо от място, в което кученцето да остане за периода на оздравяване.

В момента малката пухкава топка е настанено временно при доброволец, но е необходимо човек, който да се грижи за нея. Да я пази от нараняване по препоръките на докторите след извършване на операцията.

Затова мили хора, ние от Пловдив таун се обръщаме към Вас със зов за помощ. Да открием любящ и грижовен човек, на който малкото кученце да дари топлина. Моля споделете със своите близки и приятели и нека заедно да намерим дом на малката пухкава топка с голямо сърце.

За повече информация, може да се свържете с нас на телефон 0888441820, на лично съобщение или в коментар под поста.

Благодарим Ви от сърце!

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.