Lidiq Ganeva

Младата изпълнителка Лидия Ганева представи новия си проект „Милиони причини”. Видеото към песента излезе в Youtube канала на „Монте мюзик” на шести август 2018 година. За кратък период „Милиони причини” събра огромен брой коментари, харесвания и споделяния в социалните мрежи.

Песента е втората, която Владимир Ампов – Графа подарява на Лидия. Той не веднъж е споменавал колко впечатлен е от нейния професионализъм. Песента е в колаборация с Вензи. Музиката е дело на Графа, а аранжиментът е в съавторство с Веселин Ценов. Красивият текст, подтикващ ни към добро настроение, е общо дело на Владимир Ампов и Илия Григоров.

Първата самостоятелна песен на Лидия е „Вълшебен ден”, с която тя представи България на международния детски песенен конкурс Евровизия през 2016 година. Участието ѝ в конкурса беше повече от успешно, носейки на родината ни престижното девето място.

Lidiq Ganeva

Музикалният клип е заснет в родния град на Лидия – Пловдив. Кадрите показват емблематични и красиви места от града под тепетата. В тях можете да забележите и младите танцьори от балет „Ера”, които допълват свежото настроение на видеото.

„Радвам се, че мога да изпея тази песен, с тези думи, защото мисля, че щастието се крие в радостта от малките неща. Заснемането на клипа беше един страхотен ден с моите приятели, в който се разхождахме, забавлявахме и пеехме. Във видеото участват талантливите млади певци от Арт Войс център, носители на много награди от национални и международни конкурси. Двете момичета с кънките – Ивайла и Силвия, пък тренират художествена гимнастика и също са носителки на много награди. Това са моите приятели – весели, талантливи и истински. Исках да подаря на всички един наш ден. Много съм щастлива и, че Вензи се включи в този проект, защото той е пример за нас. Всяка една от песните му носи уникална енергия.”- споделя младата изпълнителка.

ХАРЕСА ЛИ ВИ СТАТИЯТА?

Младата пловдивчанка Лидия Ганева ни подарява „Милиони причини” да бъдем щастливи
4.5 от общо 6 глас(а)
Вашето мнение е важно за нас!