Любомир Чакъров: Колко ще търпим Здравко Димитров?

0
47684
Любомир Чакъров: Колко ще търпим Здравко Димитров?
Снимка: PlovdivTown

Любомир Чакъров излезе с ново видео за липсата на адекватна реакция за обезопасяване на дупка от страна на Община Пловдив и Здравко Димитров. Ето какво написа той във Facebook:

Колко още ще търпим?

Вторник, 14.06.22 г., след срещата на Здравко Димитров – Зико с хората от Белащица, направих материал за опасна дупка, която дебне на бул. “Кукленско шосе” 9Н.

Още в същия ден, подадох няколко сигнала на тел. 112, защото дупката се намира на пътното платно и застрашава живота, здравето и безопасността на преминаващите.

Днес, 19.06.22 г., движейки се по бул. “Кукленско шосе”, забелязах, че от Община Пловдив, никой не си е мръднал пръста. 5 дни, нито един служител на администрацията не е отишъл, дори и да погледне, камо ли да реши проблема.

Имайте предвид, че още в сряда, на 15.06.22 г., съм подал ЖАЛБА с вхд. № 22 НЕТ-2266/15.06.2022 16:43:03 ч. относно “Пропаднал участък на бул. „Кукленско шосе“ 9Н, който застрашава живота, здравето и безопасността на движението.

Още на следващия ден, трябваше Община Пловдив, да изпрати своите експерти, които да огледат участъка от пътя. Да направят всичко необходимо, защото голяма част, около дупката, вече е пропаднала. Свличането на земна маса, около дупката е факт и продължава, като навлиза в другото платно на пътния участък.

Ежедневно, в района на бул. “Кукленско шосе” 9Н, преминават тежки МПС с товари от близките складове на куриерските фирми СПИДИ, ЕКОНТ и ТРАНСПРЕСС. Отделно на тях, хиляди автомобили преминават през този участък, за да се приберат или преминат през града под тепетата.

Вместо адекватни действия, ние получаваме бездействие и незаинтересованост от страна на администрацията. Това е престъпно поведение, на шепа нещастни администратори, който си играят с нашия живот и здраве. Липсата на интерес към жалбите на гражданското общество, показва колко го е грижа Здравко Димитров – Зико за проблемите на Пловдив.

Любомир Чакъров: Колко ще търпим Здравко Димитров?
Снимка: PlovdivTown

Любомир Чакъров: Здравко Димитров – Зико е в предизборна кампания!

Преди да почне своята предизборна кампания, за нов мандат и да тръгне да обещава светли бъднини на село Белащица, е хубаво, кметът да отдели време и да се върне обратно в реалността на града. Да свали розовите очила и да осъзнае, каква каша е надробил и колко поколения след него ще му сърбат попарата, от административното безхаберие.

Пловдив прилича на село в държава от третия свят. Дупките са се превърнали в кратери, контейнерите с боклук, шахтите не са почистени и смърдят, та се не трае. Вместо, да запретне ръкава и да реши проблемите, Здравко Димитров – Зико, обикаля из областта, за да търси нови земи, които да продаде за без пари.

Това е истината и тя боли! Защото ние сме виновни, че този кмет от ГЕРБ ни докара до тук. А именно, да приличаме повече на изостанало село, а не на европейска столица. Време е, да го държим виновен, за всяка дупка, всеки сантиметър бетон и всеки лев, който изразходва, уж в наша полза.

Той ни докара почти до фалит с неговите милиони кредити, които заробват нашите деца с години занапред. Докато той се радва на чист въздух и зеленина на вилата си в село Бойково, Община Родопи. Време е да кажем стига на този модел на ГЕРБ!

Време е да си върнем Пловдив! #ЗикоВЪН! #ОСТАВКА!

От Plovdivtown – град Пловдив ще продължим да следим темата с огромната дупка на бул. „Кукленско шосе“ 9Н. Ще очакваме от Любомир Чакъров, да ни предостави отговорът на подадената от него жалба към Община Пловдив и Здравко Димитров – Зико.

Любомир Чакъров: Колко ще търпим Здравко Димитров?
Снимка: PlovdivTown

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 41

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.