“Мисли Зелено” почиства Ботаническата градина на Аграрния университет – Пловдив

Ботаническата градина на Аграрния уневерситет – Пловдив е изборът за почистване на пловдивчани в инициатива “Мисли Зелено”.

0
563

Днес в 12:00 ч. на обяд приключи гласуването за направените от пловдивчани предложения в инициативата “Мисли Зелено”.  Най-много гласове събра Ботаническата градина на Аграрния университет – Пловдив.

В гласуването за локация се включиха над  200 човека, като с гласовете на 70 от тях бе избрана Ботаническата градина на Аграрния университет – Пловдив.

Най-щастливи от избора на пловдивчани се оказаха ентусиастите от групата за Възстановяване на Ботаническата градина – Пловдив, които от 2017 година организират инициативи по почистване на част от локацията.

От екипа на Сдружение “Аз обичам Пловдив”вече се свързаха с организаторите в групата за Възстановяване на Ботаническата градина – Пловдив, като споделиха, че заедно с тях в утрешния ден ще посетят локацията и определят зоните за почистване.

Организациите заявиха пред нассвоята огромна благодарност на всички активно участвали в гласуването, популяризирането и подкрепата на инициативата. Но въпреки че остават само броени дни до събитието, организаторите ни увериха, че се подготвятплан на локациите, които са най-замърсени, както и всички необходими материали, като ръкавици, чували за отпадъците, минерална вода и технически помощни средства.

От доброволците ще се изисква единствено да донесат своето желание да помогнат да превърнем Ботаническата градина в едно по-приятно и по-чисто място в нашия град.

Повече информация за мястото на среща в неделя ще станя ясно в утрешния ден.

Ние от  PlovdivTown –  град Пловдив ще продължим да Ви информиране, като за актуална информация може да следите събитието във Facebook от тук
https://facebook.com/events/451745218603031/

Не забравяйте да доведете и приятел!

 

 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.