Предават на съд Ивайло Пенев ударил Митко в Капана

1
32109
Предават на съд Ивайло Пенев ударил Митко в Капана
Снимка: People of Plovdiv

Районна прокуратура – Пловдив предаде на съд Ивайло Пенев за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди на Митко в кв. “Капан” в Пловдив. Припомняме, как се стигна до предаването на съд на Ивайло Пенев по информация на Прокуратурата.

На 27.05.2021 г. около 20,20 ч.  Митко вървял сам по ул. „Христо Дюкмеджиев“ в квартал „Капана“ в гр. Пловдив. Той продавал чорапи. Част от тях носил в чанта, а няколко пакета в ръцете си. На същата улица пред едно от кафенетата се намирал Ивайло Пенев. Когато видял продавача, той му препречил пътя. Попитал го защо не му е върнал чадър, който му бил дал преди време. Митко отвърнал, че го бил забравил в заведение, отишъл да го търси, но не го открил. 

Ивайло се ядосал. Той поискал от Митко да му плати 200 лева за изгубения чадър. Продавачът на чорапи отговорил, че няма възможност да даде толкова пари. Когато чул това, Пенев започнал да крещи и рязко издърпал пакетите с чорапи от ръцете на Митко Той ги ритнал с крак във въздуха, разпилявайки стоката по улицата. Наоколо имало много хора, но въпреки това обвиняемият продължил с невъздържаните си и арогантни действия. Той отново изритал пакетите, които попаднали под маси на съседни заведения.

За да демонстрира превъзходство, Ивайло нанесъл и силен удар с предната част на главата си в лицето на Митко. Пострадалият направил няколко крачки назад. Обвиняемият отново се насочил към продавача на чорапи с цел да продължи физическата саморазправа, но бил възпрян от двама мъже, които се намирали наблизо. 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 37

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.