Михаел продава карго-велосипед, за да се прибере

0
Михаел продава карго-велосипед, за да се прибере
Снимка: Велоеволюция

Михаел продава своя карго-велосипед, за да се прибере в Германия. Той е пътешествал в България, когато са затворили границите в Европа.

Българи от група във Facebook търсят желаещ, който да купи колелото на Михаел, за да може с парите да се прибере в Германия. Германският велосипедист е обикалял България със своя карго-велосипед, когато стартира извънредното положение.

Той престоява 14 дни в карантина в Бургас, за да може отново да пътува за своята родина. За огромно съжаление, момчето не може да си позволи да се върне със своя велосипед. Не защото не желае, а защото транспортирането до там ще струва изключително скъпо.

Затова Михаел е решил да го продаде, дори на доста под пазарната цена, за да може да се върне вкъщи. Сигурно се надява някой ден отново да посети България и със сигурност би се зарадвал, ако някой купи неговото карго-колело.

Ето и текста от публикацията в групата “Велоеволюция”

СПЕШНО се продава се този чудесен карго-велосипед. Михаел е пътешествал през България, когато е обявено извънредното положение.

Карантината му е изтекла и трябва да замине, но е твърде скъпо и велосипеда да стигне до Германия. Колелото се продава за 2500 евро (при оригинална цена 6000 евро). Продажбата се налага спешно, защото Михаел трябва да замине на 7 май. При интерес може да го намерите на +49 177 2397820, във фейсбук или Whatsapp @Michael Oettel

Хайде да му помогнем да се прибере успешно! Тагвайте приятели, които биха имали интерес.

Ние от PlovdivTown – град Пловдив искрено се надяваме Михаел да се прибере успешно в своя дом.

Михаел продава карго-велосипед, за да се прибере
Снимка: Велоеволюция

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.