Младежки център Пловдив организира младежки форум “Истина или предизвикателство”

Важна част от събитието ще бъде награждаването на Младежки център Пловдив със Знак за качество на Съвета на Европа. Това е важно признание за работата на центъра през последните няколко години от най-старата организация в Европа, която работи за междукултурно сътрудничество

0
46

Младежки форум “Истина или предизвикателство” е поредното събитие на Младежки център Пловдив, насочено към разширяване на кръгозора на младите, тяхното усъвършенстване като личности и даващо им нови знания и умения. На 22 и 23 май 2018 г., младите хора ще имат възможността да научат истини за стереотипите, предразсъдъците, дискриминацията, общуването, партньорствата, екипната работа, безопасното сърфиране в интернет. Ще бъдат предизвикани от едни от най-добрите професионалисти в България да мислят извън кутията, да създават идеи и проекти и да ги презентират успешно в интернет. Ще има и томбола с награда за 5 от най-активните младежи, посетили всички лекции и обучения- Летен младежки кемп в Шабла.

Важна част от събитието ще бъде награждаването на Младежки център Пловдив със Знак за качество на Съвета на Европа. Това е важно признание за работата на центъра през последните няколко години от най-старата организация в Европа, която работи за междукултурно сътрудничество. Високото отличие притежават само няколко европейски младежки центъра. Церемонията по награждаването ще се състои на 22 май, от 10.00 часа на Гребна база, на специално изградена сцена.

Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ работи по посока подобряване на благосъстоянието на младите хора чрез предоставяне на съвременни програми и услуги, които са базирани на основните европейски ценности: човешки права, демокрация, активно гражданство и върховенство на закона.

Форумът е с вход свободен, с предварителна регистрация ТУК

Маршрут

Отправен адрес: Използване на текущото местоположение

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.