Може ли ракията да бъде ретро ?

Марка „Ретро“ е създадена, за да ни върне в една по-наивна и романтична епоха

0
118
Ракия Ретро

Често се случва да попаднем на разговори за това как все по-малко общуване помежду си. Причини се търсят в по-динамичния живот, големия стрес, в технологиите, които изместват всяко ниво на общуване между хората, в големите разстояния, в малкото време.

Усеща се как се отчуждаваме и прекарваме времето повече пред компютри, телефони, отколкото с приятел на разходка или седнали с чаша качествено питие.
Това предизвика един силен копнеж – да се обърнем към “старите ленти”, да потърсим красотата в общуването, в свещите на масата, в разговорите по цели нощи пред огъня или под звездите.

Създадохме марка Ретро с желанието да напомним за една епоха, когато всичко беше може би леко наивно, но и по-просто и дори романтично. Търсим връзка с това време, когато разговорите бяха очи в очи и киното беше на открито. Връзката към спомените, които ще продължат да ни топлят.

Ретро е едно ново усещане, защото традициите са, за да се усъвършенстват. В няколко капки романтика преплитаме изживяване, което ни отнася назад във времето и ни усмихва.

Ретро е различна. Произвежда се от много и различни по характер дестилати, отлежавали в дъбови бъчви. Резултатът е един букет от аромати и усещания, с които се получава една по-богата и балансирана напитка.

Ракия Ретро

Ретро е резултат от любовта и страстта на един от най-добрите мастър блендери в България. Вложени са знания и опит, емоция и една мечта. Бутиково производство в малки количества, в което е отдадено внимание към всеки детайл. Елегантна и разпознаваема бутилка и дизайн.

Ретро е класическа, истинска и автентична. Дава класа и стил на всеки момент, чиста и леко наивна.

Разновидности:
Гроздова – характеризира се с фин мускатов аромат и плътен вкус.
Мускатова – фин и плътен вкус на узрял мускат , с впечатляващ баланс на цветни и плодови нюанси.

Търсим асоциация не само с миналото. Търсим връзка с простите, ясни неща. С удоволствието да слушаш музика или да изкараш вечерта само на светлината на свещите. Това е истинското усещане за лукс и за специален момент.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.