Може ли ракията да бъде ретро ?

Марка „Ретро“ е създадена, за да ни върне в една по-наивна и романтична епоха

0
Ракия Ретро

Често се случва да попаднем на разговори за това как все по-малко общуване помежду си. Причини се търсят в по-динамичния живот, големия стрес, в технологиите, които изместват всяко ниво на общуване между хората, в големите разстояния, в малкото време.

Усеща се как се отчуждаваме и прекарваме времето повече пред компютри, телефони, отколкото с приятел на разходка или седнали с чаша качествено питие.
Това предизвика един силен копнеж – да се обърнем към “старите ленти”, да потърсим красотата в общуването, в свещите на масата, в разговорите по цели нощи пред огъня или под звездите.

Създадохме марка Ретро с желанието да напомним за една епоха, когато всичко беше може би леко наивно, но и по-просто и дори романтично. Търсим връзка с това време, когато разговорите бяха очи в очи и киното беше на открито. Връзката към спомените, които ще продължат да ни топлят.

Ретро е едно ново усещане, защото традициите са, за да се усъвършенстват. В няколко капки романтика преплитаме изживяване, което ни отнася назад във времето и ни усмихва.

Ретро е различна. Произвежда се от много и различни по характер дестилати, отлежавали в дъбови бъчви. Резултатът е един букет от аромати и усещания, с които се получава една по-богата и балансирана напитка.

Ракия Ретро

Ретро е резултат от любовта и страстта на един от най-добрите мастър блендери в България. Вложени са знания и опит, емоция и една мечта. Бутиково производство в малки количества, в което е отдадено внимание към всеки детайл. Елегантна и разпознаваема бутилка и дизайн.

Ретро е класическа, истинска и автентична. Дава класа и стил на всеки момент, чиста и леко наивна.

Разновидности:
Гроздова – характеризира се с фин мускатов аромат и плътен вкус.
Мускатова – фин и плътен вкус на узрял мускат , с впечатляващ баланс на цветни и плодови нюанси.

Търсим асоциация не само с миналото. Търсим връзка с простите, ясни неща. С удоволствието да слушаш музика или да изкараш вечерта само на светлината на свещите. Това е истинското усещане за лукс и за специален момент.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.