Морган Фрийман:

“Послушайте ме и предприемете нещо, ако искате да промените вашето бъдеще. Бих искал, докато бях на млади години, някой да беше ми казал това което ще ви кажа на вас.”

“Никога нещо не е било достатъчно. На 80 години съм и смятам, че не ми е останало още дълго време. Имам милиони долари в банковата си сметка, но не мога да си купя най-важното – здравето, за да спася живота си. Имам прекрасно семейство и милиони фенове по целия свят, но сега съм съвсем сам. Живях живота си по грешен начин и не искам това да се случи и на вас.”

“Парите сами по себе си не са зло. Това е само една хартия с прогнозна стойност, които ни позволяват да стигнем до други неща, които смятаме за ценни. Ако парите не са зло, кое е злото? “

Злото е, когато имаме етикет на сърце и душа, които заменяме за финансов успех на всяка цена.”

Злото е в липсата на съзнание, вманиячаването и моралната страст.”


Злото е, когато се опитваме да купим щастие и отново, за да не бъдем наясно, че това е само една илюзия, която един ден ще изчезне.”

Злото е бездушно обсесивно-компулсивно търсене на сандък, пълен със злато, който не съществува.”

“Представете си, че имате абсолютно всичко, а след това загубите всичко. Представете си, че сте съкрушени, нямате и една стотинка. Единственото решение за вас е да получите някакви пари от лотарията.”


Кои сте вие сега? Къде са сега всички тези хора, които сте смятали за приятели, докато сте имали пари?”

“Тези, които не са с вас заради парите, отдавна сигурно са ви напуснали, мислейки, че сте егоцентричен задник.”

“Можете да се промените още днес, ако промените вашата версия за успеха. Можете да преобразувате вашите повредени чувства и отношения, за да печелите пари. Можете да простите на себе си и на тези, които са ви наранили. Можете да станете лидер, който ще помага на другите.


“Можете да изгладите вашите приоритетите в живота. Можете да излекувате своя брак и да се отворите за силна любов, повече отколкото сте мислели, че е възможно. Можете да станете най-добрите родители на света, но не чакайте да сте на моите години. Винаги можете да спечелите още пари, но никога няма да можете да върнете времето.” 

“Всички ще умрем един ден.”

След което искате да си спомнят за вас!? Какво можете да направите, или бихте направили, за да стане светът красиво място? Каква е целта ви?”


Всички умираме, но само малък брой от нас наистина живеят. Можете да излезете от сянката на светлина. Сътворете големи неща!Морган Фрийман:

Морган Фрийман

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 4.2 / 5. Брой гласове: 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.