Снимката, на който се твърди, че е заснет неидентифициран летящ обект в небето над Пловдив България, се появи днес в световната мрежа. За съжаление засега няма по-подробна информация къде точно и при какви обстоятелства е заснета снимката, става ясно единствено, че е снимана в 7:00 часа сутринта.

Знае се само името или никнейма на човека, който го е публикувал – Иван Петков. На него се вижда кълбовиден предмет, който е увиснал в небето над центъра на Пловдив. По някое време обектът с голяма скорост изчезва.

В последно време Пловдив изглежда е станал предпочитано място за посещения на извънземни. Само преди един месец – на 1 март бяха наблюдавани шест светещи обекта, които се появили над село Белашица. Над манастир „Св. Георги Победоносец“ те направили плавен завой, отправяйки се в посока хижа ” Здравец”. Над Хижа Здравец те просто изчезнали.

Веднага след това от долината, идваща от седловината при хижа “Здравец ” се появило четвърто светещо тяло, следвайки пътя на първите три. То изчезнало на същото място. След него се появили още три, за да станат общо седем. Явлението със светещите обекти приключило в 07:25 часа.

Засега и за двата странни случая няма обяснение, както и никой не се наема да каже има ли наистина нещо свръхестествено, или става въпрос за монтаж!

Вижте другите снимки на НЛО-тата от тук => Снимки на НЛО

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

5 КОМЕНТАРИ

  1. тази сутрин към 04:30 5:00 забелязахме обект които пресветна 2 пъти и изчезна,това се случи 2 пъти пътувайки към село скобелево и на връщане вече беше ясно че нещо страно има защото сякаш ни снимаше всички в колата го забелязахме ясно и изчезна

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.