ФРЕНДС ФЪН УАЙН СПЕЧЕЛИ „ИЗБОРЪТ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ“ ЗА НАЙ-ДОБЪР ПРОДУКТ В КАТЕГОРИЯ ВИНО И НАГРАДИТЕ – НАЙ-ИНОВАТИВЕН ВИНЕН ПРОДУКТ И НАЙ-ДОБЪР ДИЗАЙН НА ОПАКОВКА


В „Нощта на Златните ритони“, организирана от Националната лозаро-винарска камара в рамките на „Винария 2018“, ФРЕНДС ФЪН УАЙН бе удостоен с две специални награди:

– Най-иновативен винен продукт за вино в кен
Новият тренд на най-големите винени пазари е не бутилиране, а неговото консервиране. Опаковката е алуминиев кен или бутилка, която е най-устойчивият контейнер за напитки.

– Най-добър дизайн за Арт бутилки вино
От началото на 2018г. Friends Fun Wine предложи на любителите на винени напитки арт продукт, като създаде бутилки с дизайн на световноизвестния художник на графити Мигел Парадис. (www.miguelparedes.com). Първото представяне на новия проект в Европа бе на Винария 2018, един месец след световната му премиера на Таймс Скуеър. Виното и забавленията като вдъхновение в изкуството е показано в новите опаковки с много фантазия и стил.

– „Кофиуайн Каберне-Еспресо“ спечели „Изборът на потребителя“ за
най-добър продукт в категория вино
Посетителите бяха най-взискателното жури за продуктите в конкурса „Изборът на потребителя“. Официалната награда бе връчена в последната вечер на Винария 2018, след проведено четири дневно допитване до посетителите на изложението. С благодарност към нашите клиенти, приятели и партньори!

Fun-Wine-Light-3-1024x682

За Friens Fun Wine:
Серията нискоалкохолни, нискокалорични, натурално ароматизирани и леко шампанизирани премиум вина в кен FRIENDS FUN WINE™ бяха отличени с Диплом за най-добра опаковка на ДЕВЕТИЯ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА ОПАКОВКА “ПРИЗПАК 2017”

За Friends Beverage Group LLC
Friends Beverage Group LLC произвежда иновативни, нискоалкохолни, нискокалорични и натурално ароматизирани шумящи вина в кен и в арт бутилки. Тя е първата и единствена компания в света, съчетала в една напитка вино и кафе. Friends Beverage Group положи началото на нова световна категория напитки „Вино за забавления“, които осигуряват непринудена наслада от седем фантастични и смели вкуса и в последните 18 месеца позволи на потребителите в пет континента и 30 държави да се наслаждават на виното навсякъде по нов и освежаващ начин. Оригиналните и иновативни вина са произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар. Не съдържат глутен или изкуствени добавки. Компанията реализира продуктите си в супермаркети, ресторанти, барове, хотели, стадиони, бензионстанции и авиокомпании. Напитките са разработени от Изпълнителния директор на компанията Джо Пелег – известен международен консултант на компании от хранително вкусовата промишленост в САЩ, Европа и Средния Изток. Организирал е най-голямото кашер събитие в света с изхранване на 30 000 посетители на ден. Friends Beverage Group LLC е основана през 2009 г. и е със седалище в Маями, Флорида, САЩ. www.funwine.com

За Advantis Co Ltd.
Адвантис Ко ЕООД е официален вносител на Friends Fun Wine™ за България и други страни в
региона. Тя е част от групата дъщерни фирми на AD Global Ltd. в България и Великобритания.
Работи в съответствие със стандартите за добра дистрибуторска практика и притежава всички
европейски лицензи за внос, износ, съхранение и търговия, свързани с дейностите и. Седалището и е
в гр. Пловдив. https://advantis.bg/

За повече информация:
Advantis Co Ltd.
+359 879 162 951
[email protected]
https://advantis.bg/friends-fun-wine/
https://www.facebook.com/Friends.Fun.Wine.Bulgaria/ 

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.