Обединен Протест всички Заедно в Пловдив – програма

0
331
Обединен Протест всички Заедно в Пловдив - програма
Снимка: Photo Studio Pixel - Николай Сивкин

Обединен Протест всички Заедно в Пловдив ще се състои днес от 18:30 ч. пред Община Пловдив, за да изрази гражданската позиция на пловдивчани. Градът под тепетата за пореден път обединява всички заедно на митинг и шествие срещу безобразията на властта.

Програмата на Обединен Протест всички Заедно в Пловдив ще протече под звуците на родолюбска музика и думата ще имат хората. От организаторите твърдо застават зад идея да не се позволява на политически лидери да яхват недоволството на гражданите. Защото политика се прави по време на кампаниите, а не на протести.

За да имат възможност всички граждани да се изкажат от организаторите са предприели съответните действия. Първата стъпка към правилно протичане е да има модератор на събитието. Това ще позволи на повече желаещите да се изкажа и да се модерира времето и реда на качване на сцената. Говорителите ще се записват в списък, който ще се представя на модератора и той ще ги кани на сцената по ред на записване.

Всеки говорещ трябва да спазва времето за изразяване на позицията си. За всеки е предвидено около 2 мин. за изказване. След което ще бъде поканен следващия участник. От организаторите са категорични, че няма да допускат провокации, обиди и нападки на етническа или религиозна основа. Всеки излизайки пред аудиторията сам ще носи отговорност за думите, които използва и ще му бъде отнето правото да говори при неспазване на добрия тон.

Обединен Протест всички Заедно в Пловдив - програма
Снимка: Photo Studio Pixel – Николай Сивкин

Обединен Протест всички Заедно в Пловдив – шествие

След приключване на изказванията в програмата на Обединен Протест всички Заедно в Пловдив е предвидено и шествие. То ще започне от пл. „Стефан Стамболов“ 1, по ул. „ Княз Александър I“ , ул. „Райко Даскалов“, ул. „Хан Кубрат“ до пл. „Съединение“, където ще се сложи края на събитието.

“Протестите са конституционното право на хората да изкажат своето несъгласие с властимащите. От управляващите зависи още колко време ще продължават протестните действия, защото оставането във властта на всяка цена спира прогреса на нашата родина.” – коментираха от организатори

От организаторите призовават гражданите на Пловдив да спазват всички противоепидемични мерки по време на Обединен Протест всички Заедно в Пловдив, за да не се поставя под риск живота и здравето на участниците.

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.