Обединен Протест всички Заедно в Пловдив – програма

0
Обединен Протест всички Заедно в Пловдив - програма
Снимка: Photo Studio Pixel - Николай Сивкин

Обединен Протест всички Заедно в Пловдив ще се състои днес от 18:30 ч. пред Община Пловдив, за да изрази гражданската позиция на пловдивчани. Градът под тепетата за пореден път обединява всички заедно на митинг и шествие срещу безобразията на властта.

Програмата на Обединен Протест всички Заедно в Пловдив ще протече под звуците на родолюбска музика и думата ще имат хората. От организаторите твърдо застават зад идея да не се позволява на политически лидери да яхват недоволството на гражданите. Защото политика се прави по време на кампаниите, а не на протести.

За да имат възможност всички граждани да се изкажат от организаторите са предприели съответните действия. Първата стъпка към правилно протичане е да има модератор на събитието. Това ще позволи на повече желаещите да се изкажа и да се модерира времето и реда на качване на сцената. Говорителите ще се записват в списък, който ще се представя на модератора и той ще ги кани на сцената по ред на записване.

Всеки говорещ трябва да спазва времето за изразяване на позицията си. За всеки е предвидено около 2 мин. за изказване. След което ще бъде поканен следващия участник. От организаторите са категорични, че няма да допускат провокации, обиди и нападки на етническа или религиозна основа. Всеки излизайки пред аудиторията сам ще носи отговорност за думите, които използва и ще му бъде отнето правото да говори при неспазване на добрия тон.

Обединен Протест всички Заедно в Пловдив - програма
Снимка: Photo Studio Pixel – Николай Сивкин

Обединен Протест всички Заедно в Пловдив – шествие

След приключване на изказванията в програмата на Обединен Протест всички Заедно в Пловдив е предвидено и шествие. То ще започне от пл. „Стефан Стамболов“ 1, по ул. „ Княз Александър I“ , ул. „Райко Даскалов“, ул. „Хан Кубрат“ до пл. „Съединение“, където ще се сложи края на събитието.

“Протестите са конституционното право на хората да изкажат своето несъгласие с властимащите. От управляващите зависи още колко време ще продължават протестните действия, защото оставането във властта на всяка цена спира прогреса на нашата родина.” – коментираха от организатори

От организаторите призовават гражданите на Пловдив да спазват всички противоепидемични мерки по време на Обединен Протест всички Заедно в Пловдив, за да не се поставя под риск живота и здравето на участниците.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.