Община Пловдив отмени Коледен Базар Капана

0
368
Община Пловдив отмени Коледен Базар Капана
Снимка: Коледен Базар Капана

Пресцентърът на Община Пловдив преди минути пусна бомбата в ефира, че Коледен Базар Капана няма да се състои тази година.

От организаторите още не са излязли със становище, но до колкото сме наясно няма да останат безучастни. В предишната публикация Plovdiv Town – град Пловдив твърдо застана за тяхната инициатива.

Въпреки наличието на подобни базари в София, Велико Търново и Горна Оряховица, от Община Пловдив решиха да се отметнат. Преди няколко седмици Здравко Димитров и неговия екип обещаха, че ще има базар. Няколко дни по-късно смениха позицията си.

След няколко пъти попитани официално те лично Кмета на Пловдив сподели “Като му дойде времето”. Явно времето му дойде, но отново в последния момент обърна палачинката. Покривайки се като Дани Каназирева зад “пандемията” той избяга отново от отговорност.

За съжаление зад мудната мисъл и липсата на комуникация от страна на Община Пловдив, страдат единствено хората. От една страна гражданите, които ще посетят близките базари в Асеновград, Пазарджик и Пещера, а от друга творците.

Още не е ясно колко голяма ще бъде загубата на организаторите, които към момента са поели ангажимент и трябваше от утре да започнат сглобяването на базара. Очакваме от тук нататък до Коледа в Пловдив да има #ОСТАВКА, но тя явно няма да дойде от Областна администрация, а от Община Пловдив.

Община Пловдив отмени Коледен Базар Капана
Снимка: eva

Харесва ли Ви статията?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Засега няма гласове! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.