Община Пловдив отмени Коледен Базар Капана

0
Община Пловдив отмени Коледен Базар Капана
Снимка: Коледен Базар Капана

Пресцентърът на Община Пловдив преди минути пусна бомбата в ефира, че Коледен Базар Капана няма да се състои тази година.

От организаторите още не са излязли със становище, но до колкото сме наясно няма да останат безучастни. В предишната публикация Plovdiv Town – град Пловдив твърдо застана за тяхната инициатива.

Въпреки наличието на подобни базари в София, Велико Търново и Горна Оряховица, от Община Пловдив решиха да се отметнат. Преди няколко седмици Здравко Димитров и неговия екип обещаха, че ще има базар. Няколко дни по-късно смениха позицията си.

След няколко пъти попитани официално те лично Кмета на Пловдив сподели “Като му дойде времето”. Явно времето му дойде, но отново в последния момент обърна палачинката. Покривайки се като Дани Каназирева зад “пандемията” той избяга отново от отговорност.

За съжаление зад мудната мисъл и липсата на комуникация от страна на Община Пловдив, страдат единствено хората. От една страна гражданите, които ще посетят близките базари в Асеновград, Пазарджик и Пещера, а от друга творците.

Още не е ясно колко голяма ще бъде загубата на организаторите, които към момента са поели ангажимент и трябваше от утре да започнат сглобяването на базара. Очакваме от тук нататък до Коледа в Пловдив да има #ОСТАВКА, но тя явно няма да дойде от Областна администрация, а от Община Пловдив.

Община Пловдив отмени Коледен Базар Капана
Снимка: eva

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.